Megérkezett az iOS 7 [Videó]

Farkas Norman, 2013. szeptember 19. 13:44

Az Apple számos mobil eszközére elérhetővé vált az iOS operációs rendszer legújabb verziója. A fejlesztések garmadáját magába foglaló frissítés nem csak funkcionalitás, hanem kezelőfelület frontján is megújult.

Megérkezett az iOS várva várt 7-es verziója, amellyel az utóbbi hónapokban csak a fejlesztők ismerkedhettek meg testközelből a béta kiadások révén. Az újdonságnak az iPhone 4, 4S, 5, az iPad 2, 3, 4 és mini, valamint az 5. generációs iPod touch tulajdonosok örülhetnek.

 

 

A WWDC 2013 során leleplezett rendszer kezelőfelülete sokban eltér az előző verziókétól, például a színek és az ikonok is megváltoztak. Így olyan érzés használatba venni a fent említett készülékeket a telepítés után, mintha egy teljesen más eszközzel lenne dolgunk. Természetesen funkcióbeli újítások is vannak az iOS 7-ben, elég csak az androidból ismerős vezérlőpultra, illetve a Windows Phone megoldására kísértetiesen hasonlító alkalmazáskezelőre gondolni.

Ha szívesen olvasnál a rendszer főbb újításairól, akkor ezt a cikket ajánljuk figyelmedbe, de akár az alábbi videón is megismerkedhetsz velük a LifeHacker jóvoltából.

 

 

 

[Forrás: LifeHacker]