Galaxy Trend 3 DuoS – trendi kétkártyás

Farkas Norman, 2013. szeptember 27. 16:45

A Samsung bemutatta középmezőnybe szánt okostelefonját, a két hálózat egyidejű kezelésére is alkalmas Galaxy Trend 3 DuoS-t. Az Android 4.2 Jelly Bean alapú újdonság máris elérhető Kínában.

Mindössze fél év telt el a Galaxy Trend 2 bemutatója óta, de a Samsung máris előrukkolt utódjával, mely Galaxy Trend 3 DuoS névre hallgat. A kétkártyás okostelefon kínai debütálása után rögtön meg is jelent három helyi szolgáltató, a China Mobile, a China Unicorn és a China Telecom kínálatában.

A középkategóriás kütyü fedélzetén az Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot, melynek gördülékeny futásáról egy 1,2GHz-es kétmagos processzor gondoskodik. A Galaxy sorozat tipikus stílusjegyeit magán viselő (pl.: lekerekített forma, fizikai home gomb két kapacitív vezérlőgomb társaságában) modell előlapján egy 4,3 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású érintőképernyő terül el, hátlapja alatt pedig egy átlagos üzemidővel kecsegtető, 1800mAh kapacitású akkumulátor lapul.

Egyelőre nincs infó a Galaxy Trend 3 DuoS Kínán kívüli megjelenéséről, de személyes véleményem szerint nem nagyon kell szomorkodnunk, ha nem jut el hozzánk, hiszen nem nagyon tud olyat mutatni, amivel kiemelkedne a jelenleg piacon lévő készülékek közül.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]