Lumia 525 Glee – Windows Phone alapú zenemobil fillérekért

Farkas Norman, 2013. október 2. 09:15

Október 22-én, a Nokia Worldön mutatkozhat be a finn gyártó kedvező árú, zenére kiélezett okostelefonja, a Lumia 525 Glee. A Lumia 520 utódjának ígérkező mobil újabb lökést adhat a Windows Phone platform terjeszkedésének.

A Nokia februárban piacra dobta a piac legolcsóbb Windows Phone mobilját, a Lumia 520-ast. A siker nem maradt el, hiszen a felhasználók örömmel kóstoltak bele a fillérekért megszerezhető Windows Phone 8 élménybe. Természetesen a finnek és a Microsoft is tisztában van a Lumia 520 népszerűségével, ezért nem meglepő, hogy a termékvonal folyatatása mellett döntöttek.

A nemrég kiszivárgott infók szerint Glee fantázianevű Lumia 525 lehet az 520-as utódja, mely nemcsak árcédulájával, hanem zenei szolgáltatásaival is ki próbál majd tűnni a tömegből. A jövevény várhatóan az október 22-én, Abu Dzabiban megrendezésre kerülő Nokia World eseményen mutatkozik be a nagyközönségnek az új Asha modellek, illetve olyan nagyágyúk oldalán, mint a Lumia 1520 Bandit phablet és a Lumia 2520 Sirius táblagép.

A Lumia 525 Glee felszereltségét egyelőre homály fedi, de a feltételezések szerint Windows Phone 8 GDR 3 rendszerrel, 800 x 480 pixel felbontású kijelzővel, kétmagos processzorral, maximum 1GB RAM-mal, valamint egy átlagos (valószínűleg 5 megapixeles) hátlapi kamerával rendelkezik.

 

 

[Forrás: Unwired View]