Mobilapp az Olcsobbat.hu-tól

Kütyü Magazin, 2013. október 7. 12:43

Mára közismert tény, hogy az okostelefon használók rengeteg időt spórolnak azzal, hogy gyorsabban jutnak információhoz, gyorsabban tudnak navigálni, levelezni, vagy kapcsolatot tartani ismerőseikkel. Az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító oldal több száz partneráruházának milliónyi termékét már egy könnyen használható mobilapplikáción keresztül is bárhonnan áttekinthetjük.

Új mobilapplikációt mutatott be az Olcsóbbat-hu, amelyen keresztül bárhonnan áttekinthetjük a termékeket kategóriák szerint Android és iOS operációs rendszerű készülékeken.

Emellett az alkalmazás egy olyan vonalkód-leolvasó funkcióval is rendelkezik, mely nem csak a hazai webáruházak ajánlatait mutatja be egy termék vonalkódjának beolvasásakor, hanem számos külföldi adatbázisból is le tudja kérni egy termék adatait, abban az esetben, ha annak még nincs hazai forgalmazója a rendszerben.

 

 

Ezzel a magyar e-kereskedelemben forradalminak számító funkcióval az Olcsóbbat.hu mobilapplikációja a hazai piacon egyedülálló módon biztosít naprakész információt a legtöbb termék esetében. Így be sem kell pötyögni a kiszemelt termék nevét az alkalmazásba, elég ha beolvassuk a vonalkódját és mindjárt kiderül, hogy érdemes-e megvenni az árucikket az adott üzletben, vagy megéri néhány sarkot sétálni, egy kedvezőbb árért. 

Az alkalmazás részletes tulajdonságokkal, képekkel, árakkal és vásárlói véleményekkel teszik könnyebbé a döntést egy-egy termék kiválasztásakor. Az Árfigyelő funkció pedig értesít minket, ha egy adott termék ára az általunk meghatározott árszint alá ér. Ennek köszönhetően nem kell nap mint nap kikeresnünk a kiszemelt termék legjobb árát, elég ha meghatározzuk, hogy mi az a legkisebb ár amennyiért szívesen megvennénk azt, és a rendszer automatikusan értesít minket.

Megjelenését követően az új alkalmazást pár nap alatt több ezren töltötték le iOS, illetve Android alapú okostelefonjukra.