BLU Life Pure – 5 hüvelykes Full HD kijelzővel

Farkas Norman, 2013. december 24. 14:00

A kiemelkedő ár/érték arányú készülékeiről ismert BLU bemutatta legújabb csúcsmobilját, az 5 colos Full HD kijelzővel, 13 megapixeles kamerával és négymagos processzorral szerelt Life Pure-t, amely cirka 76 ezer forintos kezdőárral lesz elérhető az üzletekben.

A BLU Products mobilok családja egy újabb taggal bővült, amely a felsőkategóriában indul versenybe riválisai ellen. A nevesebb konkurensektől eltérően a kifejezetten izgalmas hardverrel szerelt, Android 4.2 Jelly Bean rendszerű Life Pure-ért mindössze 349 dollárt, azaz kb. 76 ezer forintot kell majd kicsengetni.

Az 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású Full HD kijelzővel felvértezett okostelefon lelke egy négymagos, 1,5GHz-es MediaTek processzor, amit 2GB RAM, 32GB belső tárhely és LTE modem egészít ki. A kütyü kiemelkedő képalkotási képességeiről egy 5 megapixeles előlapi és egy 13 megapixeles hátlapi kamera gondoskodik.

Jó látni, ahogy egyre ütősebb készülékek jelennek meg egyre alacsonyabb árakon. Nem lenne rossz, ha a BLU egy Qualcomm vagy egy NVIDIA chipset köré építené következő, hasonló kaliberű mobilját, ám félő, hogy ebben az esetben magasabb ár társulna hozzá.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]