Megérkezett az Alcatel OneTouch Idol X+

Farkas Norman, 2014. január 7. 14:22

A CES 2014 során mutatkozott be az Alcatel ultravékony csúcsmobilja, mely nyolcmagos processzorral, Full HD kijelzővel és 13 megapixeles kamerával száll majd ringbe a felhasználók kegyeiért.

Az Alcatel, illetve az őt birtokló kínai TCL Las Vegasban, a CES 2014 eseményen rántotta le a leplet legújabb nagyágyújáról, mely a One Touch Idol X felturbózott változatának tekinthető.

A One Touch Idol X+ névre keresztelt csúcsmobil hardveres fronton minden földi jóval dicsekedhet: meghajtásáról egy nyolcmagos, 2GHz-es MediaTek MT6592 processzor felel, amit Mal-450 grafikus gyorsító, 2GB RAM, 16GB tárhely, 13,1 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamera, valamint 2,1 megapixeles előlapi kamera egészít ki. A telefon „arca” egy 5 hüvelykes Full HD (1920 x 1080 pixel) kijelzőben ölt testet, amely 441ppi pixelsűrűséggel büszkélkedhet. A készülékből kimaradt az LTE modem, de akinek ez hiányzik, az a 42 megabites HSPA+ támogatással vigasztalódhat. Érdekesség, hogy a brutális hardveregyüttes és a 2500mAh kapacitású akkumulátor jelenléte ellenére a gyártó képes volt egy mindössze 7,9 milliméter vastag házba költöztetni a mobilt, amely így legalább annyira kecses lett, mint amennyire okos.

Egyelőre sajnos rejtély, hogy az Alcatel milyen árcédulával, illetve mikor és mely régiókban szeretné piacra dobni az Idol X+-t, de amint megtudunk valamit ezügyben, megosztjuk Veletek.

 



 

[Forrás: Übergizmo]