Mini változatban is érkezik a Lumia 1520?

Czipperer Dia, 2014. január 20. 15:45

Újabb pletyka indult útjára: készül a Lumia 1520 mini változata. Már meg is jelentek az átkozmetikázott modell specifikációi egy oldalon. A készülék a Lumia 1520V nevet viseli, és a hírek szerint kisebb kijelzővel érkezik majd.

Mostanában egyre több nagyobb kijelzős okostelefon mini változata jelenik meg a piacon. Úgy tűnik, ebből a Nokia sem szeretne kimaradni, és ő is megalkotja zászlóshajó Lumia 1520 modelljének kisebb kijelzős változatát.

A Lumia 1520V a hírek szerint 4,3 hüvelykes, full AMOLED HD megjelenítővel rendelkezik majd, mint a HTC One és a Galaxy S4 mini változata.

Persze, ezek még csak pletykák, így semmi biztosat nem lehet tudni az esetleges modellről. De tippek már születtek, milyen tulajdonságokkal bír majd a kistesó. A WPBar.cn oldal szerint a telefon 2 GB RAM-mal, 14 megapixeles PureView kamerával és a Snapdragon processzor kínai változatával, a Qualcomm Xiaolong 800-zal felszerelve érkezik a piacra.

A készülék belső tárhelyéről is vannak már infók. Ha minden igaz, 32 GB-ot kap majd, melyhez nem jár micro SD bővíthetőség. A telefont 3000 mAh-es akkumulátorral látták el, és állítólag vezeték nélkül is tölthető lesz.

Azt még nem lehet tudni, a mini változat processzora is négymagos lesz-e, de mivel az 1080 pixeles képernyő ezt megkívánja, valószínűnek tűnik.

A pletyka Kínából indult el, amelyben már a megjelenésről is beszélnek. E szerint a készülék a Windows Phone 8.1 operációs rendszer után debütál áprilisban.

 

 

Forrás: Techradar.com