Huawei E5786 – a világ első LTE Cat6-képes Mobil WiFi készüléke

Kütyü Magazin, 2014. február 25. 09:59

A Huawei bemutatta az LTE Cat6-képes Mobil WiFi készülékét, az E5786-ot. Az akár 300 Mbps-os letöltési sebességet is támogató kütyü új korszak kezdetét jelenti az LTE kapcsolat biztosításában.

„A mobil szélessávú készülékek piacának vezetőjeként és a következő-generációs LTE hálózatok iparágának vezetőjeként a Huawei optimalizálja a hálózatok és eszközök közötti kompatibilitást. A HUAWEI E5786 segítségével az emberek maximális jelkapcsolat mellett folyamatosan élvezhetik a nagy sebességű összeköttetést,” mondta Richard Yu, a Huawei Fogyasztói Üzletágának vezérigazgatója. “A HUAWEI E5786 segítségével a HUAWEI azt az egyre növekvő fogyasztói igényt elégíti ki, hogy bármikor, bárhol gyors, megbízható kapcsolat álljon rendelkezésre.”

A HUAWEI E5786 az akár 300 Mbps-os, az  iparágban vezető sebesség elérésével villámgyors kapcsolatot biztosít; tökéletes megoldás arra, hogy 30 másodperc alatt letöltsön egy HD filmet vagy 5-6 másodperc alatt feltegyen a YouTube-ra egy videót. A HUAWEI E5786 az első Mobil WiFi, amely támogatja a WiFi 802.11ac 2x2 MIMO és az ahhoz tartozó 2.4G/5G kétsávos és dupla antennát, és emellett világelső WiFi konfigurációt nyújt. A vivő aggregációval és a sávszélesség kapacitás bővítésére szolgáló magas frekvenciás felhasználással a HUAWEI E5786 felülmúlhatatlan stabilitású kapcsolatot biztosít.

A HUAWEI E5786 akár 10 WiFi-képes eszköz részére biztosít kapcsolatot, valamint nagyteljesítményű 3000 mAh-ás akkumulátorával, amely LTE üzemmódban 10 óra használatot, vagy 500 óra készenléti időt biztosít. Az eszköznél alkalmazott egyedi energiatakarékos technológia több, mint 30 százalékkal javítja az eszköz teljesítményét a kategóriájához tartozó egyéb termékekkel összehasonlítva. Miközben a HUAWEI E5786 hosszabb ideig látja el energiával készülékeit, az okostelefonok számára ellentétes irányú feltöltést is biztosít.

A HUAWEI E5786 szuper vékony, 15.9 mm-es, kompakt, tökéletesen arányos, mindössze 145g súlyú, intuitív kivitelezésű, „press and play” funkcionalitással. Interaktív felhasználói felülete folyamatosan monitorozza az SMS üzeneteket, az adatforgalmat és az akkumulátor töltöttségét. Ezeket a funkciókat okostelefonról távolból is lehet vezérelni a Huawei ’Mobile WiFi’ alkalmazás segítségével. A HUAWEI E5786 elegáns kijelzővel és formázásának köszönhetően fokozott tartóssággal büszkélkedhet. Az eszköz támogatja a Micro USB 3.0-t, szuper-gyors adatátvitelt biztosít, mindössze három órát igényel a feltöltése, és öt másodpercet az indítása.

A HUAWEI E5786 fekete színben lesz elérhető, és 2014 májusától jelenik meg a piacon egyes európai országokban, Ausztráliában, a Közel-Keleten és Oroszországban.