Indukciós töltővel és zafírüveggel jön a Moto 360?

Farkas Norman, 2014. március 24. 16:00

A friss pletykák szerint zafír üveg védi majd a Motorola nyáron érkező okos karórájának kör alakú OLED megjelenítőjét. Talán ennél is izgalmasabb, hogy a kütyü állítólag támogatni fogja a vezetékmentes indukciós töltést, azaz mindenféle kábel használata nélkül „etethetjük”, ha lemerül.

Már korábban is írtuk, a Motorola okos karórája lehet a legszebb a kategóriájában, hála prémium anyaghasználatának és klasszikus órákat idéző, kör alakú számlapjának, ami miatt a kevésbé kütyümániás felhasználók körében is népszerűvé válhat.

A G4Games értesülései szerint a Moto 360 néven érkező nemcsak szép lesz, hanem jól felszerelt is. Ha hihetünk az oldal információinak, a fent említett kör alakú kijelző a tartósságáról ismert OLED technológiát képviseli, ráadásul a panelt kiemelkedő ellenálló képességű zafír üveg védi majd a sérülésektől. Az óra további érdekessége, hogy támogatni fogja a vezeték nélküli indukciós töltést, azaz kábelek dugdosása nélkül, roppant egyszerűen oldhatjuk majd meg az energia utánpótlást.

Az eddigi okos karórák közül egyébként csak a Qualcomm Toq támogatja a vezetékmentes töltést, ám ez a kütyü nem igazán minősül a Moto 360 konkurenciájának, lévén inkább egy fejlesztőknek szánt készüléket testesít meg.

A Moto 360 tehát igazán ütős és egyben egyedi órácskának ígérkezik, így egyre kíváncsibbak vagyunk, vajon az Apple mi újat tud majd mutatni ezen a fronton az iWatch-csal.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]