Az LG bővíti G Pad táblagépszériáját

Czipperer Dia, 2014. május 12. 16:45

Új modellek bővítette az LG táblagépkínálatát. A G Pad sorozat három új készülékkel bővült, melyeket a MedPi 2014 nevű európai technológiai kiállításon mutatnak be.

Május 13. és 16. között zajlik Monacóban a MedPI 2014, amely az egyik legnagyobb IT technológiai kiállítás Európában. Ezen az eseményen debütálnak az LG legújabb táblagépei, a G Pad széria új tagjai. Összesen három tablettel bővíti kínálatát a dél-koreai gyártó, egy 7,8 és egy 10,1 hüvelykes modellel.

Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company vezérigazgatója elmondta, hogy a fogyasztók igényeire reagálnak ezekkel az új modellekkel, ugyanis számos visszajelzést kaptak a tekintetben, hogy a fogyasztók szeretnének szélesebb készülékválasztékot. Ezt ők is belátták, mivel – ahogy fogalmazott – az okostelefonok esetében sem, így a táblagépeknél sem passzol mindenkihez egyféle méret.

Az új modellek között megtalálhatja az is számítását, aki a hordozhatóságot szem előtt tartva választ készüléket (G Pad 7.0), illetve az is, aki legjobb multimédiás élményre törekszik (G Pad 10.1).
 

 

 

Az új modellek támogatják a vállalat nemrég bevezett Knock Code funkcióját, valamint a QPair 2.0-át is, amely először a G Pad 8.3-ban debütált. Ez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy csatlakozzanak Android-alapú okostlelefonjukhoz, ezáltal táblagépükre is értesítést kapnak a bejövő hívásokról és üzenetekről, és közvetelnül a G Padről válaszolhatnak ezekre.

A részletes specifikációkat még nem közölte a vállalat, ezekre a MedPi kiállításon holnap derül fény.

 

 

Forrás: Talkandroid.com