Csempékkel érkezik a ZTE Nubia W5

Farkas Norman, 2014. május 16. 16:00

Már készül a ZTE következő csúcsmobilja, mely ezúttal nem az Android, hanem Windows Phone rendszer köré épül majd. A Nubia W5 névre keresztelt jövevény Snapdragon 801 processzort, 3GB RAM-ot és elképesztően izmos, 4500mAh kapacitású akkumulátort tudhat magáénak.

Minden eddig ismert Windows Phone alapú mobilnál erősebb lehet a ZTE újdonsága, melynek premierjéről ugyan még nincs infó, felszereltségéről szép számmal vannak pletykák.

A Nubia W5 névre hallgató okostelefon meghajtásáról állítólag egy négymagos Qualcomm Snapdragon 801 processzor gondoskodik (ilyen van pl. a HTC One M8-ban és a Samsung Galaxy S5-ben is), amit 3GB RAM-mal és 64GB belső tárhellyel egészítettek ki a ZTE mérnökei. Az alábbi képen látható mobil elég pofásan néz ki, és meglepően karcsú házzal dicsekedhet annak dacára, hogy a mendemondák szerint egy 4500mAh kapacitású akkumulátor lapul a hátlapja alatt. Ami a készülék megjelenítőjét illeti, egyelőre csak találgathatunk. Valószínűleg minimum 5 hüvelykes érintőkijelzőről beszélhetünk, aminek felbontása a többi hardverelemet és a megcélzott kategóriát figyelembe véve 1920 x 1080 pixel, azaz Full HD lehet.

 

 

[Forrás: GSM Arena]