HTC One Remix – One Mini 2 plasztik köntösben

Farkas Norman, 2014. május 19. 16:00

Egy frissen kiszivárgott fotó szerint már készülőben van a nemrég bemutatott HTC One Mini 2 olcsóbb kiadása, melynek burkolatát fém helyett műanyagból alakítják ki.

A tajvani gyártó várhatóan egy sor olyan okostelefonnal fog előrukkolni még ebben az évben, melyek a One családhoz tartoznak. A One M8 és a One Mini 2 modelleket már ismerjük, de a pletykák szerint készül a felturbózott One M8 Prime és a műanyag burkolatú One M8 változat is. Most egy újabb készülék is bekerült a képbe a One Remix „személyében”, amiről a megbízható forrásairól ismert @Evleaks tett közzé egy fotót a minap.

 

 

A fotón látható mobil minden bizonnyal a One Mini 2 olcsóbb kiadása lesz, ami fém helyett kevésbé költséges műanyag házat tudhat magáénak. A jövevény vélhetően tudás frontján semmivel sem lesz kevesebb a One Mini 2-nél, tehát már csak az a kérdés, hogy a minőséget sugárzó burkolat elhagyása mekkora árzuhanást eredményezhet. A válaszra szerencsére már nem sokat kell várni, hiszen – ha hihetünk az @Evleaksnek – néhány héten belül debütál a One Remix.

Bár a forrásunk nem utalt rá, szerintünk a "Remix" kódnév biztosan nem lehet véletlen, minden bizonnyal egy zenehallgatásra kiélezett mobilt takar a fent ismertetett csomagolásban.

 

 

[Forrás: IntoMobile]