Dual monitorral rukkolt elő a Philips

Czipperer Dia, 2014. június 5. 09:57

Az idei Computex kiállításon, Taipeiben mutatta be a Philips legújabb kettő az egyben IPS monitorát, amely Dual kijelzővel rendelkezik.

A Philips legújabb 19DP6QJNS modellszámú monitora két különálló 19 hüvelykes IPS kijelzőből áll, melyek egymáshoz csatlakozva egy önálló megjelenítőt alkotnak. A mindössze 3,5 milliméteres keretnek köszönhetően a két kijelző szinte egybeolvad. A két kijelző azonban külön is használható, éppen ez adja a megoldás különlegességét.

A készülék 38 hüvelykes képátlóval rendelkezik. Mindkét panelt két USB-porttal és egy VGA-bemenettel szerelték fel. Ezen kívül az elsődleges kijelzőn DisplayPortot, a másodlagos megjelenítőn pedig MHL kompatibilis HDMI-bemenetet találunk. A monitorok akár 22,5 fokban dönthetők.

 

 

A bejelentés során nem tértek ki a képernyőfelbontásra, de annyit elmondtak, hogy ideális dizájnerek számára a 3D grafikák megjelenítésére és rendkívül részletes információt igénylő CAD-CAM megoldásokhoz.

A vállalat közleményében olvasható, hogy az eszköz kiválóan használható mindenféle környezetben, és segít a hatékonyság növelésében és a produktivitásban egyaránt. Játékosok számára is jó választás lehet, hiszen a fantasztikus panoráma még tovább fokozza a játékélményt.

A vállalat az árról még nem beszélt, de azt elárulták, hogy a 19DP6QJNS monitor idén ősszel érkezik a piacra.

 

 

Forrás: Tomshardware.com