Új OptiPlex All-in-One modellek a Dell műhelyéből

Kütyü Magazin, 2014. június 26. 14:15

A Dell bemutatta az OptiPlex termékcsalád legújabb tagjait az OptiPlex 3030 All-in-One és az OptiPlex 9030 All-in-One modelleket. OptiPlex 3030 All-in-One a biztonság, felügyelet és megbízhatóság tökéletes elegyét biztosítja a vállalatok számára, helytakarékos kialakítása és érintőképernyője pedig alkalmassá teszi az iskolai, osztálytermi használatra is.

A vállalatoknak egy számítástechnikai eszköz kiválasztásakor a szolgáltatásokon, illetve a teljesítményen túl olyan rugalmas és könnyen kezelhető, többféle környezetben is használható számítógépekre van szükségük, amelyek költséghatékony módon segítik az adatbiztonság fenntartását.

A számítógépes támadások kockázatai és következményei jelentős kihívások elé állítják a vállalatokat és intézményeket, hiszen naponta több mint 200 ezer új kártevőváltozat jön létre, amelyek közül sokkal kifejezetten a kis és középvállalatokat célozzák meg.  Ezekre a biztonsági kockázatokra kínálnak megoldást az új Dell OptiPlex 3030 All-in-One és OptiPlex 9030 All-in-One modellek.


OptiPlex 3030 All-in-One

A vonzó árcédulával érkező, környezetbarát OptiPlex 3030 All-in-One számítógépet kategóriájában kiemelkedő hatékonyság és felügyeleti szolgáltatások jellemzik. Az OptiPlex 3030 All-in-One  a következő tulajdonságokkal rendelkezik:
- Elegáns, keskeny és helytakarékos all-in-one gépház negyedik generációs Intel Core processzorokkal és nagy felbontású kapacitív érintőképernyővel.
- Fokozott biztonsági szolgáltatások, beleértve a zárható portfedelet, a kensington lock nyílást, valamint a Dell Data Protection megoldások elérését, többek között a Protected Workspace ajánlatot, amely kategóriájában kiemelkedő kártevővédelmet biztosít.
- Választható Windows 7, 8.1 vagy Ubuntu operációs rendszer.
- Az első eszköz, amely elnyerte az UL Environment minősítését a gyártás során az újrahasznosított műanyagok használatáért.

 

 

 

OptiPlex 9030 All-in-One

Az OptiPlex 9030 All-in-One kategóriájában a legbiztonságosabb all-in-one számítógép, amely egyetlen forrásból biztosít átfogó titkosítást és kártevővédelmet. Az OptiPlex 9030 All-in-One a következő tulajdonságokkal rendelkezik:
- Kategóriájában kiemelkedő teljesítmény negyedik generációs Intel i5-i7 Quad Core processzorokkal, többérintéses szolgáltatásokkal és integrált HD grafikus vezérlőkkel.
- Keskeny és elegáns kialakítás, beleértve a kétmonitoros forgatható képernyőt, ami miatt ez nem csupán a Dell legvékonyabb all-in-one számítógépe, de elég rugalmas is ahhoz, hogy bármilyen irodai helyen használható legyen.
- Full HD felbontású webkamera, univerzális fejhallgató és teljes Microsoft Lync tanúsítvány a globális munkaerő együttműködésének elősegítésére és termelékenységének megnövelésére.
- Választható különálló grafikus processzor, amely kétszer akkora teljesítményt biztosít, mint az előző generáció.
- Áttervezett csomagolás és egyszerű működés közbeni felügyeleti megoldás a könnyű telepítés érdekében, valamint szerszámokat nem igénylő szervizelés és áttervezett vezetékezés.
- Dell ProSupport, amely 24 órás támogatást nyújt az informatikai részlegek számára bárhol a világon.

Elérhetőség

Az OptiPlex 9030 és 3030 All-in-One számítógépek a Dell Magyarország viszonteladóitól már megrendelhetőek, augusztustól elérhetőek.