Új dizájnnal érkezik szeptemberben a Sony Xperia Z3

Farkas Norman, 2014. július 25. 16:41

Napvilágra került néhány élőfotó a Sony következő csúcsmobiljáról, amely várhatóan a szeptemberi IFA 2014 szakkiállításon mutatkozik be a nagyközönségnek. Az Xperia Z3 nevű jövevény tudás frontján marad elődje szintjén, de dizájn tekintetében izgalmas változásokat hoz magával.

Az @evleaks jóvoltából máris megismerhetjük néhány fotón keresztül az Xperia Z2 utódját, aminek hivatalos bemutatója csak szeptemberre, az IFA 2014 szakkiállításra várható.

Az Xperia Z3 névre keresztelt készülék látványos dizájnfrissítéssel érkezik, ami főként a lekerekített, így még kényelmesebb fogást biztosító oldalakban nyilvánul meg. A fotókból az is kiderül, hogy a formás jövevény teljes előlapját üveg borítja, a bal szélén pedig kezelőszervek és foglalatok garmadája sorakozik fel: itt kapott helyet a dedikált kameragomb, a ki/bekapcsoló gomb és a hangserőszabályzó gombpáros is, méghozzá a pofás fedéllel lezárt microSD kártyafoglalat társaságában.

 

 

Ami a készülék felszereltségét illeti, a korábbi híreket néhány friss infóval egészítette ki az @evleaks. Az Xperia Z3 meghajtásáról állítólag egy négymagos Snapdragon 801 processzor felel, amit 3GB RAM, 5,2 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel (Full HD) felbontású érintőképernyő és 20,7 megapixeles hátlapi kamera egészít ki. Ha ez igaz, az új csúcsmodell alig lesz erősebb jelenleg hódító elődjénél, az Xperia Z2-nél.

 

 


 

[Forrás: GSM Arena]