Szeptember 4-én debütál a nyolcmagos procival hajtott HTC Desire

Farkas Norman, 2014. augusztus 21. 14:26

A HTC nemrég kiküldött meghívójában egy szeptember 4-én, Berlinben megrendezésre kerülő eseményre invitálja a sajtó képviselőit. A rendezvényen a gyártó első nyolcmagos, 64 bites processzorral felvértezett készülékéről hullhat le a lepel, melyet a Desire sorozat színeiben üdvözölhetünk.

A tajvani gyártó próbálja minél izgalmasabb és érdekesebb kütyükkel bővíteni portfólióját, ami a csökkenő bevételekről árulkodó pénzügyi eredmények láttán nem is olyan meglepő. A napokban bemutatott windowsos HTC One M8 gyorsan feltornászhatja a vállalat piaci részesedését a Windows Phone platformon, de androidos frontos sincs megállás, hiszen hamarosan debütálhat a Desire sorozat eddigi legerősebb, nyolcmagos processzorra meghajtott tagja is.

Ha hihetünk a friss pletykáknak, már csak néhány napot kell várnunk, hogy teljes pompájában megismerhessük az ütős Desire mobilt, ugyanis az a hír járja, hogy már a HTC szeptember 4-én, Berlinben megrendezésre kerülő eseményén lehullhat róla a lepel. Már csak azért sem lenne meglepő, ha a gyártó az IFA szakkiállítás előtt egy nappal tárná a nagyközönség elé a nyolcmagos, 64 bites procival megáldott okostelefont, mert már az előző évek során is ekkortájt debütáltak a Desire sorozat legújabb gyöngyszemei.

Sajnos egyelőre nincs infó a jövevény nevéről és technikai tudásáról sem, de reméljük, hogy mindenre fény derül, sőt több újdonságot is megismerhetünk a szeptember 4-én, reggel 8 órakor kezdődő berlini rendezvényen.

 

 

[Forrás: Übergizmo]