Szeptember 24-én, három nagyvárosban tart bemutatót a BlackBerry

Farkas Norman, 2014. szeptember 3. 13:54

A BlackBerry kiküldte meghívóit, melyek a vállalat következő nagy bejelentésére invitálják a szerencsés médiamunkásokat. A szeptember 24-én Dubajban, Londonban és Torontóban megrendezésre kerülő eseményeken minden bizonnyal bemutatkozik a BlackBerry Passport és a vele együtt a BlackBerry 10 operációs rendszer legújabb, 10.3-as verziója is.

Már szinte mindent tudunk róla, ám premierjének időpontja mindeddig titok maradt. A BlackBerry Passportról van szó, mely a kanadai gyártó idei nagy dobása, hiszen formabontó külsővel és innovatív funkciókkal próbál sikereket elérni a vásárlók körében.

A BlackBerry nem várt tovább, kiküldte a Passport bemutatóira szóló meghívókat a sajtó szerencsés képviselőinek. Bizony nem bemutatóról, hanem bemutatókról van szó, ugyanis szeptember 24-én Torontóban, Londonban és Dubajban is lelepleződik a nem mindennapi formával megáldott készülék.

A Passport nem az egyedüli újdonság, melyet közelebbről megismerhetünk az IFA és az Apple bemutatójának lecsengése után: a telefon fedélzetén debütál az új BlackBerry 10 OS 10.3-as verziója, mely új funkciókkal, átszabott dizájnnal és előtelepített Amazon AppStore alkalmazásbolttal várja a felhasználókat. Elsőként természetesen a Passport-tulajok találkozhatnak a friss rendszerrel, de később annak kicsit továbbfejlesztett verzióját megkapják a korábbi BB10 készülékek (Z10, Q10, Q5) is a 10.3.1-es verzió képében.