Apple Watch-ot varázsol az Android Wear órákból a PEAR

Kütyü Magazin, 2014. szeptember 23. 18:10

Született egy alkalmazás, amellyel témázhatók az Android Wear órák és máris készült hozzá egy olyan virtuális számlap, amely egy csapásra iTouch beütésű kütyüt varázsol az androidos készülékekből. Így már a várva várt Apple Watch megjelenése előtt élvezhetjük felületének előnyeit, ha Android Wear rendszerű óránk van.

Bár az Apple okosórájára még hosszú hónapokat kell várni, mindeddig elég infó derült ki a készülékről ahhoz, hogy a leleményes fejlesztők megalkossák és elérhetővé tegyék az androidos karórákra a látványos, s egyben ötletes és jópofa kezelőfelületét.

Nem is kellett sokáig várni a PEAR watchface-re , mely az összes piacon lévő Android Wear rendszerű karórára elhozza az Apple Watch kör alakú alkalmazás-ikonokkal megtűzdelt kezdőlapját.

 

 

A PEAR két változatban jelent meg: egyik a négyzet alakú kijelzővel megáldott órákhoz (Samsung Gear Live, LG G Watch, Asus ZenWatch), a másik pedig a kör alakú számlappal szerelt csuklódíszekhez (Motorola Moto 360, LG G Watch R) készült.

A szerencsés okosóra-tulajdonosok, akik ki szeretnék próbálni a PEAR-t, nincs más dolguk, mint letölteni az órájuknak megfelelő watchface-t – pPEAR Round a kerek kijelzős órákhoz és PEAR Square a szögeltes kijelzővel szerelt modellekhez. Ezután következik a WearFaces - WatchFace Creator nevű alkalmazás letöltése a Google Play Áruházból és telepítése az órához társított okostelefonra. Ha ez is megvan, az első lépésben letöltött .zip fájlt importálni kell a WearFaces alkalmazásba, amit aztán átküldhetünk az óránkra. Elsőre talán bonyolultan hangzik a módszer, de az alábbi videó megtekintése után láthatod, hogy gyerekjáték.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]