Új Apple kiegészítők a CES-en

Czipperer Dia, 2015. január 5. 09:32

Az Apple kiegészítők vezető márkája, a Just Mobile is jelen van a Las Vegas-i Consumer Electronic Show-n (CES), és két innovatív töltési megoldással is készült a nagyközönségnek.

A Just Mobile BakPak és AluCable LED néven új mobiltöltési megoldásokat mutatott be Las Vegasban. Az előbbi egy egyszerű „energiacsomag” az iPhone-okhoz, míg az AluCable LED egy megvilágított lightning kábelt tartalmaz, mellyel a felhasználó láthatja, mikor töltött fel telefonja, iPadje, iPod touch eszköze teljesen. Ezt az alumínium fejen található LED töltési jelzés mutatja.
 


Az eszköz dizájnjában is igazodik a készülékekhez, hiszen ugyanolyan árnyalatokban vásárolható meg, mint a különféle eszközök: fekete, szürke, fehér és arany árnyalatokban. Az AluCable az Egyesült Államokban már megvásárolható 24,95 dolláros áron, Európában pedig 24,95 euróért szerezhető meg.

A BakPak egy vékony „energiacsomag” kifejezetten iPhone-okhoz. A töltéshez a beépített USB vagy lightning kábel használható, mely révén akár teljesen feltölthető a telefon. A töltési állapotot pedig az AluCable-hez hasonlóan egy LED töltési jelzés mutatja.

Az iPhone-okhoz használható megoldás magas minőségű 3000 mAh-es Li-Polymer akkumulátorral rendelkezik, így teljes töltöttséget is kaphat a telefon. A rajta található gumiszalagok révén pedig könnyen az eszköz hátuljára rögzíthető, és nem mozdul el onnan. Így töltés közben is egyszerűen használható a telefon. A BakPak már elérhető az Egyesült Államokban 59,95 dolláros, Európában pedig 59,95 eurós áron.