Képeken az aranyszínű HTC One (M9)

Farkas Norman, 2015. február 5. 12:30

Friss képek bukkantak fel az interneten a tajvani gyártó március elsején debütáló zászlóshajójáról. A Hima kódnevű One (M9) ezúttal arany színben pózolt a kamerák előtt.

Sejthető volt, hogy a korábban kiszivárgott élőfotók után újabbakat is láthatunk a HTC idei nagyágyújáról. A One (M9) ezúttal arany köntösben került lencsevégre, és hátlapja teljes egészében látható, így egyértelmű, hogy a nagy, négyzetes keretbe foglalt hátlapi kamerája fölé nem került egy másodlagos modul (pápá, duo-kamera). Csak egy kéttónusú LED villanó csücsül a fényleső mellett, ami gyenge fényviszonyok között hivatott a segítségére sietni. Egyébként még nem tudni biztosan, hogy milyen kameráról beszélhetünk, de az eddigi hírek szerint egy 20,7 megapixeles egységről van szó, amit egy 4 megapixeles UltraPixel szelfi kamera egészít ki.

 

 

Előkerült egy olyan fotó is, amely betekintést enged a gyönyörűen megmunkált fém hátlap belső felére, melyen jól láthatók a szürke műanyag berakások, amiket az antennák számára alakítottak ki a megfelelő jelfogás érdekében.

 

 

A HTC várhatóan március elsején, Barcelonában mutatja be a One (M9)-et egy felső-középkategóriás Desire készülék és egy okos karkötő társaságában. A pletykák alapján a készülék nagyobb, „Plus” változatáról is lehullhat a lepel a Mobile World Congress kezdete előtt megrendezésre kerülő eseményen. Mindkét One (M9) verzió Android 5.0 Lollipop rendszert, Snapdragon 810 processzort és 3GB RAM-ot tudhat magáénak.

 

 

[Forrás: GSM Arena]