Minimalista dizájnnal támadnak a Samsung új monitorai

Kütyü Magazin, 2015. február 13. 13:35

A Samsung a múlt héten Monacóban megrendezett 2015-ös Samsung EU Fórumon új monitorokat és SMART Signage TV-ket is bemutatott. Az újdonságok között találhatók a legfrissebb hajlított képernyőjű és ultranagy felbontású (UHD) monitorok is, amelyek a technológiai fejlesztések és dizájn révén remek vizuális élményt kínálnak.

Az SE790C, az SD590C és az SE510C minimalista dizájnja gondoskodik arról, hogy semmi se vonja el a figyelmet a hatékony munkavégzésről. A különféle funkciókkal ellátott készülékek mellett a Samsung UD970-es UHD monitora kiemelkedő színhűséget, valamint részletes és nagy felbontású képet nyújt.

A Samsung bemutatta az RH55E jelű, második generációs, 55-colos SMART Signage televízióját is. A vékony kialakítás, a még jobb képminőség és a beépített tartalomkezelő rendszer (CMS) révén az RH55E személyre szabható reklámozási lehetőségeket kínál.

Ívelt monitorok

A Samsung legújabb hajlított képernyőjű monitorainak megjelenésével a hajlított képernyő-technológia az otthon és az iroda központi elemévé lép elő. A szem természetes görbületének megfelelően hajlított képernyővel ellátott új monitorok használata kellemes élményt nyújt. A hajlított képernyőjű monitorok között találjuk a zászlóshajónak számító 34-hüvelykes, ultraszéles, 21:9-es képarányú SE790C-t, valamint a 27-hüvelykes SD590C-t és a 27-hüvelykes SE510C-t.

 

A díjnyertes SE790C optimális görbülettel, Ultra Wide Quad HD felbontással és kiváló kontrasztaránnyal érkezik. Azáltal, hogy az új fejlesztéseket a monitor munkahatékonyság-növelő és szórakoztató funkcióival ötvözték, a sík képernyős vagy a többi hajlított képernyőjű monitorhoz képest észrevehetően eltérő vizuális élményt nyújt. A TÜV Rheinland, a műszaki szolgáltatások vezető vállalata egy szigorú kiértékelési és hitelesítési folyamatot követően nemrég tüntette ki díjával az SE790C monitort annak szemet kímélő tulajdonságaiért. A hitelesítési folyamat a monitor színhűségét és egységességét, a széles betekintési szöget és a vibrálásmentes működést emelte ki.

Az igényes dizájnnal és a T-alakú talppal kiegészítve az SD590C és az SE510C hajlított képernyőjű monitorok is rendelkeznek a gazdag multimédiás tartalmak zökkenőmentes befogadásához tervezett modern szemkímélő üzemmóddal.

Modern UHD monitorok

A Samsung első professzionális UHD monitora, a 31,5-hüvelykes UD970 által nyújtott vizuális élmény elősegíti a kreativitást és hatékonyságot. Az UD970 készülék 99,5 százalékban képes megjeleníteni az Adobe RGB színteret, míg kettős szín üzemmódja rendkívül pontos színmegjelenítést biztosít. A legnagyobb pontossággal végrehajtott gyári beállítások, a professzionális kialakítás és a problémamentes, személyre szabható képernyőbeállítások tökéletes vizuális élményt nyújtanak.

 

A vállalati ügyfelek számára a Samsung bemutatta az SD850-es üzleti monitorát. A 27- és 32-hüvelykes méretben kapható, Wide Quad HD felbontású SD850-et olyan szakemberek számára tervezték, akik hatékonyabb munkavégzésre törekednek.

A Samsung bemutatta az SE360-as és SE390-es szembarát, ívelt monitorait is. Mindkét típus 23,6 és 27 hüvelykes változatban lesz kapható, vékony kerettel, T-alakú talppal és Touch of Color technológiával. Az SE360 és az SE390 ragyogó képminőséget és 178 fokos betekintési szöget nyújtanak, valamint lágy, kék fénnyel működő szemkímélő üzemmóddal, vibrálásmentes technológiával és Eco-Saving Plus funkcióval vannak felszerelve.

 

 

SMART Signage TV-k

A Samsung piacra dobta a SMART Signage televíziók második generációjának képviselőjét, az RH55E-t, amelyet a hatékony üzleti kommunikációhoz terveztek. A szimmetrikus, vékony keretes dizájnjával az 55-hüvelykes RH55E LED kijelző még jobb minőséget és beépített tartalomkezelő rendszert (CMS) kínál, s a tökéletesen személyre szabható reklámozási lehetőségek révén igazi ösztönző lehet a vállalat ügyfeleinek számára. Az RH55E tartóssága és kibővített hároméves garanciája révén a kereskedelmi felhasználásra szánt SMART Signage TV a legkülönbözőbb szakmai területeken is megfelel a vállalatvezetők szükségleteinek és céljainak.

 

 

Az első generációs, 48 hüvelykes RM48D Smart Signage TV egy forradalmian új all-in-one digitális tartalomszolgáltató megoldás. A digitális kijelző információközlő és reklám funkcióit az élő tévéadásokkal ötvöző RM48D lehetővé teszi a vállalkozások számára a különféle személyre szabott, áruházon belüli reklámanyagok sugárzását, valamint a reklámoknak és a szórakoztató, illetve multimédiás tartalmaknak az együttes használatát. A megbízható és tartós RM48D-t úgy tervezték, hogy a hét minden napján akár 16 órán át is folyamatosan üzemképes lehessen.