Megérkeztek a HTC One M9 promó videói – Robert Downey Jr. narrációjával

Farkas Norman, 2015. március 6. 16:30

A tajvani gyártó közzétette új zászlóshajóját népszerűsítő videóit, melyek egyikét Robert Downey Jr. hangja kíséri végig. A népszerű filmsztár a hangulatos képsorok alatt a HTC One sorozat mögött rejlő filozófiát ecseteli, miszerint mindnyájan egyek vagyunk.

Már a HTC One M9 hivatalos leleplezése előtt napvilágra került néhány reklámfilm, melyek az új zászlóshajó képességeit mutatják be. Szerencsére még akadt néhány újdonság e téren a tajvani gyártó tarsolyában, s most közzé is tette őket.

Az első felvétel a Barcelonában bemutatott csúcsmobil prémium dizájnán vezeti végig a nézőt, ami remek együttest alkot a One M9 öthüvelykes, 1920 x 1080 pixel Full HD felbontású kijelzőjével, 20 megapixeles kamerájával és bivalyerős Qualcomm Snapdragon 810 processzorával.

 

 

A második videó a HTC filozófiáját hirdeti, miszerint mi emberek a végtelen számú különbségeink mellett is mindnyájan egyek vagyunk. A nemes gondolatokat egyenesen a Vasember, vagyis az őt alakító Robert Downey Jr. tolmácsolásában hallhatjuk a felvételen, miközben hangulatos, a One M9 folyamatos felbukkanásával kísért képsorok tárulnak elénk.

 

 

 

 

 

[Forrás: GSM Arena Blog]