Hallgass zenét otthoni hangrendszereden a mobilodról! – EVOLVEO Audiostreamer Wifi

Kütyü Magazin, 2015. március 9. 10:30

A cseh gyártó a magyar piacon is bevezette az Audiostreamer Wifi eszközét, amelynek segítségével kiváló minőségben hallgathatjuk az iOS-es és androidos okostelefonon vagy tableten tárolt zenéket otthoni hangrendszerünkön.

Az EVOLVEO Audiostreamer használatával többé nem szükséges áttölteni a mobil eszközökön tárolt zenéket laptopra vagy pc-re ahhoz, hogy az otthoni hangprojektoron vagy HiFi berendezésünkön  kitűnő hangminőségben hallgathassuk azokat. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy a cseh gyártó legújabb eszközéhez WiFi-n keresztül csatlakoztassuk a telefont vagy tabletet, majd kiválasszuk a a zenelejátszás funkciót.

A készülékben található Qualcomm Atheros chipset támogatja a tömörítés nélküli vezeték nélküli jelátvitelt, míg a kiváló hangminőséget a Wolfson ClassW típusú hangchipje biztosítja.

 

 

Az EVOLVEO Audiostreamer nagyon könnyen használható. Egyszerűen csak ki kell választani a mobileszközön a zenelejátszást, csatlakozni az eszközhöz, és már hallgathatjuk is kedvenc zenéinket. A készülék mind Android, mind / Android és iOS operációs rendszerekkel is kompatibilis. Abban az esetben, ha iOS eszközt használunk, akkor egyszerűen a beépített Airplay funkció segítségével használhatjuk az Audiostreamert.

Ha Androidos eszközünk van, akkor a DLNA szabványt támogató alkalmazások valamelyikét („ShareOn Audio“, „Streambels Airplay“) kell letölteni a Google Play áruházból a készülék használatához.

Specifikáció:

·      vezeték nélküli zenelejátszás Android vagy iOS rendszerű okostelefonról vagy tabletről

·      professzionális Qualcomm Atheros AR9331 WiFi chipset

·      Wolfson WM8918 ClassW audio átalakító

·      audiomintavételi sűrűség: 24bit/48kHz

·      jel-zaj (S/N) viszony: 96 dB

·      integrált WiFi vevő a vezeték nélküli kapcsolat biztosítására

·      WiFi sztenderd IEEE 802.11 b/g/n

·      DLNA és Airplay streaming protokollok támogatása

·      ingyenes alkalmazások (Android vagy Apple Airplay) segítségével lehetővé teszi az okostelefonokon és tableteken található zeneszámok lejátszását

Támogatott audio formátumok

·      támogatott audio formátumok: MP3, FLAC, AAC, WAW

Kimenetek:

·      S/PDIF digitális optikai kimenet

·      3.5" jack fülhallgató kimenet

·      USB

Áramellátás

·      DC5 V/500mA, microUSB