Kiszivárgott a Meizu frissítési ütemterve – az MX2 sem marad Lollipop nélkül

Farkas Norman, 2015. március 24. 16:40

Ha hihetünk a kiszivárgott infóknak, az elkövetkezendő hónapokban az MX4 Pro, MX4, MX3, M1 és MX2 okostelefonokra is kiadja a legújabb Android főverziót tartalmazó frissítést a Meizu.

Kínai források libbentették fel a fátylat a Meizu szoftverfrissítésekkel kapcsolatos terveiről. Ha igazak a kiszivárogtatott infók, a gyártó igencsak nagylelkű, ugyanis az MX4 Pro, MX4, MX3, MX2 és M1 (M1 és M1 Note) készülékeke egyaránt ki fogja adni az Android 5.0 Lollipop szoftvert. Külön jó látni, hogy a vállalat nem feledkezett meg 2012-ben kiadott csúcsmobiljáról, az MX2-ről, hiszen az androidos gyártók közül elég kevesen foglalkoznak többéves modelljeik frissítésével.

Ami az update-ek ütemezését illeti, a nem hivatalos infók szerint az MX4 és MX4 Pro készülékek kapják meg először a Lollipopot, mégpedig április 28. körül. Utánuk az MX3 és MX2 modellek következnek – számukra május folyamán válik elérhetővé a frissítés. A sort az M1 és M1 Note készülékek zárják, melyekre júniusban jelenik meg a csomag.

 

 

Érdemes megjegyezni, hogy a fenti információk mögött nem áll hivatalos megerősítés, és könnyen lehet, hogy változnak az időpontok. Mindenesetre a Meizu megérdemel egy vállon veregetést a 3 éves MX2 frissítéséért még akkor is, ha kicsit lassan készül el a szoftverrel – a Lollipop ugyanis már lassan fél éve elérhető.

 

 

[Forrás: GSM Arena]