Világszerte elérhetővé válnak az LG új, középmezőnybe szánt mobiljai

Czipperer Dia, 2015. március 30. 13:35

Az MWC-n bemutatkozott középkategóriás LG mobilok, a Magna, Spirit, Leon és Joy névre hallgató készülékek a vállalat bejelentése szerint hamarosan világszerte elérhetők lesznek. A telefonok Dél-Afrikában kezdték meg hódító útjukat.

Négy új középkategóriás mobillal is készült az LG az idei MWC-re (Mobile World Congress). A Magna, Spirit, Leon és Joy modellek kétféle, 3G és LTE-képes változatban is elérhetők, utóbbi készülékek fémborítást kaptak.

A kvartett legerősebb tagja a Magna névre keresztelt mobil, mely nagyságát tekintve is első a sorban a maga 5 hüvelykes (294 ppi) megjelenítőjével. A kijelzőméretek a sorban előrehaladva csökkennek: 4,7; 4,5 és 4 hüvelykes a többi modell.

A három készülék – Magna, Spirit, Leon – fedélzetén a legfrissebb Android 5.0 Lollipop rendszer teljesít szolgálatot. A Joy némileg kilóg sorból. A telefon fedélzetén ugyanis egy korábbi verzió, az Android 4.4 KitKat operációs rendszer fut, és méretben is a legkisebb a sorban a maga 4 hüvelykes kijelzőjével.


Eddig a mobilok csak Dél-Afrikában voltak elérhetők, azonban a vállalat bejelentése szerint világszerte kaphatók lesznek az eszközök, vagyis Európába, Ázsiába, Észak-Afrikába és Észak-Amerikába is érkeznek a telefonok.

Specifikációk

LG Magna

LG Spirit

LG Leon

LG Joy

 

  

Forrás: Androidcentral.com