Megjelent a NetPincér app Androidra és iOS-re

Kütyü Magazin, 2015. április 9. 08:55

Márciustól elérhető a NetPincér ételrendelő szolgáltatás hivatalos mobilalkalmazása. Az applikáció Android és iOS felhasználók számára érhető el.

Bárki ingyenesen letöltheti a NetPincér applikációját, melynek révén ugyanúgy rendelhet ételt, mint webes felületen. Márciusi indulása óta közel húszezren töltötték már le a mobilalkalmazást, melynek révén öt lépésben rendelhetnek, kényelmesen, gyorsan. Az alkalmazás nem foglal nagy helyet, nem lassítja telefon működését.

A NetPincér legújabb kimutatása alapján az alkalmazás bevezetése óta a mobilról történő rendelések száma folyamatosan növekszik. Több mint hatszáz étterem fogásai közül válogathatunk, a rendelés során különböző szűrési és keresési lehetőségek segítenek bennünket a döntésben. Arra is van mód, hogy a különböző nemzetközi konyhák specialitásaira szűrjünk, ráadásul az ételeket és az éttermeket rendelés után értékelhetjük, így könnyen megtudhatjuk, hogy hol készítik legfinomabban kedvencünket, vagy milyen gasztronómiai különlegesség az, amit feltétlenül érdemes kipróbálnunk a jövőben. Az alkalmazás a lakcímünk alapján jelzi a kiszállítás várható időtartamát, a kiszállításkor fizethetünk készpénzzel és hitelkártyával is, sőt várhatóan májustól már Szép kártyával is kiegyenlíthetjük a számlánkat.

 

A felhasználók visszajelzései pozitívak, amit jól bizonyít, hogy az indulás óta a Google Play Store értékelések alapján lifestyle kategóriában a harmadik legnépszerűbbé vált az ingyenes alkalmazások között. A visszajelzéseket a NetPincér munkatársai rendszeres nyomon követik, és a vendégek igényeit figyelembe véve folyamatosan fejlesztik az alkalmazást, és a cég tervei között szerepel, hogy a közeljövőben exkluzív ajánlatokkal is kedveskedjen a mobilos ételrendelőknek.