Örököst kap a Tizen alapú Samsung Z1

Czipperer Dia, 2015. április 20. 16:00

A Samsung első Tizen telefonja, a Z1 a legfrissebb pletykák szerint máris utódot kap. A telefon a kulcspiacokon debütál majd.

A legújabb hírek szerint hamarosan érkezik a Samsung új Tizen alapú mobilja, a Z1 utódja. A praktikus Z2 néven emlegetett eszköz a fontosabb piacokon lesz majd elérhető, többek között az Egyesült Államokban, Kínában, Dél-Koreában, valamint több európai országban is kapható lesz.

Az eddigi kiszivárgott információk alapján a telefon lelke egy 32 bites, nyolcmagos processzor lesz, valamint 1 gigabájt RAM-mal, valamint 2000 mAh-es akkumulátorral kerül majd forgalomba. Az eszközt emellett 540 x 960 pixel felbontású PLS TFT-LCDkijelzővel szerelték fel. Ha minden igaz, már az új Tizen 3.0 felhasználói felülettel debütál a mobil.


Még egy név nélküli Tizen mobil feltűnt a sorban, melyet csak nemzetközi Tizen telefonként emlegetnek. Ez a modell már ütősebb specifikációkkal hódítana. Ha minden igaz, ez a készülék lenne a nemzetközi zászlóshajó a maga 4,8 hüvelykes, 1280
x 720 pixel felbontású HD Super AMOLED S-Stripe RGB kijelzőjével, 2 gigabájt memóriájával és 8 megapixeles kamerájával. Nagyobb aksival látták el az eszközt (2600 mAh), valamint úgy fest, hogy több régióban is elérhető lesz, köztük Dél-Koreában, az USA-ban, Kínában, Indiában, Franciaprszágban, Malajziában, Dél-Ázsiában és számos más európai országban is.

 

 

Forrás: Tizenexperts.com