Magyarországra érkezik a Honor 4x

Kütyü Magazin, 2015. április 23. 16:30

A Honor új mobilja, a nyolcmagos procvesszorral felszerelt Honor 4X májusban a magyar piacra is megérkezik. A teleefon a Telekom kínálatában, illetve az Extreme Digital és a Speedshop boltokban is kapható lesz.

A Honor 4X a negyedik modell, melyet tavaly novemberi megjelenése óta Magyarországon is bemutat a gyártó. A márka európai kommunikációs vezetője, Lars Weisswange a Honor 4X korábbi bemutatása során azt hangsúlyozta, hogy a Honor arra törekszik, hogy olyan modelleket fejlesszen, melyek igazodnak a fiatal, már a digitális korban született felhasználók életstílusához és pénztárcájához is. A középkategória legtetejére célzott modell ajánlott végfelhasználói ára ennek megfelelően mindössze 65 900 forint.

A két SIM kártyát befogadó modell az első 4G-s Honor okostelefon 64 bites hardverrel és szoftverrel. A készülék teljesítménye lehetővé teszi az erőforrás-igényes alkalmazások és játékok futtatását is. A szíve a nyolcmagos Kirin 620 lapkakészlet, mely egyelőre a legfrissebb 4.4-es Android operációs rendszert hajtja. Ez még a nyár folyamán frissíthető lesz Android 5.0 Lollipop rendszerre.

 

 

Erőteljes, 3000 mAh kapacitású akkumulátora akár több napnyi használatot biztosít egy feltöltéssel átlagos terhelés mellett. A modell elegáns és egyszerűségre törekvő formatervét a divatipar anyagai és textúrái inspirálták. A hátlapra felkarcolt textúrát gyémántvágóval maratják az anyagba. Az előlap és a váz aránya 75%-os, amely az egyébként vékony készüléket kecsessé is teszi. A képernyő Full HD felbontású, és teljesen laminált a felette lévő üveghez.

A Honor 4X 13 megapixeles elsődleges fényképezőgéppel és 5 megapixeles előlapi szelfi kamerával van felszerelve. A pillanatfelvételek használhatóságát megnöveli az újrafókuszálási lehetőség, mely biztosítja, hogy az elkészült képeken utólag is meg tudjuk változtatni a fókuszpontot. Az előlapi fényképezőgép szoftvere a szelfik készítését előnézettel segíti, majd az elkészült képeket automatikusan szebbé varázsolja. Emellett lehetővé teszi az izgalmas panoráma (széles képernyős) önarcképek készítését is.

A Honor 4X főbb jellemzői:

Technikai specifikáció