Hanghívás funkcióval bővült a WhatsApp iPhone verziója

Czipperer Dia, 2015. április 28. 11:05

Frissült a WhatsApp iPhone-ra szánt alkalmazása. A felhasználók többek között már hanghívásokat is kezdeményezhetnek az appon keresztül.

Az öreg kontinensen egyre többen használják a WhatsAppot. Sokan vannak olyanok is, akik gyakrabban üzennek ilyen módon, mint hagyományos SMS formájában. Ráadásul ennek révén ingyenes hívásokat is kezdeményezhetnek a felhasználók.

A WhatsApp iPhone frissítése már elérhető az AppStore-ban, viszont a WhatsApp szerint az elkövetkezendő hetekben fokozatosan frissül majd a program.

Az update révén javult a megosztás is: a fotók, videók közzététele sokkal egyszerűbbé vált az appon keresztül. Egy gyors kmaera gombot is kapott az alkalmazás, amely lehetővé teszi az azonnali képek készítését és küldését a WhatsAppon keresztül. Ezen felül pedig a felhasználók elforgathatják, levághatják az egyes alkotásokat, mielőtt elküldik őket valakinek.

A megosztást is kiterjesztették. Mostantól arra is lehetőség van, hogy linkeket, fotókat vagy videókat más appokon keresztül közvetlenül a WhatsAppon osszanak meg a userek.
 


A mostani iPhone frissítés a korábbi Android változatot követi a sorban, melyet múlt hónapban jelentett be a WhatsApp.

 

Forrás: Mashable.com; kép: downloadwhatsapp10.com