Idő előtt férhetnek hozzá az új Gear okosóra szoftverfejlesztői csomagjához a jelentkezők

Kütyü Magazin, 2015. április 28. 12:15

A Samsung bejelentette, hogy mielőtt megjelenik a következő generációs Gear modelljük, a fejlesztők hozzáférést kapnak a vállalat szoftverfejelsztői csomagjához.

Mint ahogy arról már mi is beszámoltunk, készül a Samsung új okos karórája, mely a többi modelltől eltérően kör alakú lesz. Az új viselhető mobileszköz a Samsung Gear hetedik generációs okosórája lesz.

A vállalat továbbá azt is bejelentette, hogy a világ fejlesztői közösségének tagjai még a piacradobás előtt hozzáférést kapnak a vállalat következő generációs Gear termékének szoftverfejlesztői csomagjához. Ez az első alkalom, hogy a Samsung a hivatalos termékbejelentés előtt megosztja a szoftverfejlesztői csomagját harmadik feles fejlesztőkkel.

„A Samsung a rendkívül gyorsan fejlődő termékkategória vezetőjeként folyamatosan a viselhető mobileszközök fejlesztésén munkálkodik" – nyilatkozta JK Shin, a Samsung ügyvezetője és az IT és Mobilkommunikációs üzletág vezetője. „A vállalat szeretné, ha e nyílt együttműködés révén a fejlesztőkkel és az iparág vezetőivel közösen alakítanák és fejlesztenék az új, mobil életforma egyedülálló felhasználói élményét".  

Az érdeklődők a Samsung fejlesztői oldalán adhatják le jelentkezésüket, amellyel a közösség tagjává válnak, és csatlakozhatnak a programhoz. A jelentkezőket a későbbiekben emailben értesítik, amelyben megkapják a fejlesztői eszközöket, így ők lehetnek az elsők, akik a szoftverfejlesztői csomaghoz hozzáférve alkalmazásokat fejleszthetnek a következő Gear készülékhez.