7 milliónál járnak az Apple Watch rendelések

Czipperer Dia, 2015. június 2. 15:30

Egy friss jelentés szerint eddig összesen 7 millió rendelés érkezett az Apple okosóráira, azonban ennek eddig csak töredékét szállította a gyártó.

A Global Equities Research legfrissebb adatai szerint nagyon kelendő az Apple első okosórája, a Watch. Az elemzőcég becslései szerint az órára eddig 7 millió rendelés érkezett, azonban a gyártó csupán 2,5 millió darabot szállított.

Az elemzőcég továbbá azt is közölte, hogy szerintük az Apple a negyedév végéig 5 millió Apple Watchot szállít majd a megrendelőknek. Ez kétszerese annak, amit korábban az elemzők jósoltak. A Global Equities Research adatai az alkalmazásfejlesztők által használt nyomkövető rendszereken alapulnak.

Az adatokból az is kiderült, hogy az üzleti appok listáját az SAP, IBM, Oracle, Slaesforce.com és a Zoho szoftverei vezetik.

 

 

Az Apple egyelőre hallgat arról, pontosan hogyan is állnak a karóra eladások. Tim Cook, a vállalat feje korábban csak annyit közölt, jó startot tudhatnak magukénak.

Ezek a számok összhangban vannak a korábban hallottakkal. Néhány hónappal ezelőtt a becslések szerint 2,3 millió előrendelés érkezett az Apple Watchra. Az elemzők egyébként nagyon optimisták a kiegészítőt illetően, szerintük az Apple 2015-ben 26 millió eszközt érétkesít majd.

 

 

Forrás: Übergizmo.com