Új 4K UHD monitor lapult az LG tarsolyában

Kütyü Magazin, 2015. június 12. 15:00

Az LG új szintre emeli a számítógépes játékok adta élményeket az LG 4K ULTRA HD monitorával (27MU67 számú modell). Az új kijelző még ebben a hónapban, júniusban jelenik meg a kiemelt piacokon.

Új, 4K UHD moitort mutatott be az LG, kifejezetten a játékosokra fókuszálva. A készüléket a gyártó arra fejlesztette, hogy megfeleljen a grafikailag igényes, gyors akciókat követő képi igényeknek a mai kornak megfelelő 4K felbontású valós idejű stratégiai (RTS), illetve a belső nézetű lövöldözős (FPS) játékok használatakor. A monitor támogatja az AMD FreeSync technológiáját, 40–60 Hz-es képfrissítési tartományban.

A FreeSync megszünteti a képtörést, amely akkor fordulhat elő, amikor a monitor és a videokártya nincs szinkronban. A technológia képkockák kiesése nélküli, folytonos mozgás-megjelenítéssel biztosítja a legfolyamatosabb és leggördülékenyebb játékélményt. Az eredmény sima, akadálymentes játék, folyamatos mozgással, a képkockák sebességének csökkenése nélkül.

Az LG 27MU67 In-Plane Switching (IPS) panel mellett Dynamic Action Sync (DAS) módot is nyújt, így a bemeneti késleltetés 9,7 ezredmásodpercre csökkent. Mindez azt jelenti, hogy ez a készülék a mai piac egyik leggyorsabb 4K monitora. A kijelzőn a Game Mode gomb segítségével a felhasználók egyénileg állíthatják be a monitort minden egyes játékhoz. A Black Stabilizer technológia pedig világosabbá teszi a megjelenített kép sötétebb részeit, ezzel segít felderíteni azokat a területeket, ahol különféle tárgyak vagy ellenségek rejtőzhetnek a játék során. Mi több, a Flicker Safe funkciónak (villódzásmentes háttérvilágítás) köszönhetően kevésbé veszi igénybe a szemet még maratoni hosszúságú játék vagy számítógépes munka során is.
 


A játékosoknak szánt funkciói mellett, a 4K Ultra HD felbontásnak köszönhetően a 27MU67 tisztább, élesebb és részletesebb képet biztosít. A kijelző speciális, 4K IPS paneljének színvisszaadása kiváló, széles betekintési szöggel rendelkezik és lefedi az sRGB-színtér több mint 99 százalékát. Az LG legújabb monitorja a gyári kalibráció mellett lehetőséget ad az előre beállított gyári üzemmódok használatára, illetve található benne HDMI 2.0 bemenet, amely támogatja a 60Hz-es képfrissítésű 4K felbontást is.

Az LG 27MU67 értékesítése e hónapban indul az Egyesült Államok, Németország és Ausztrália egyes üzleteiben, Magyarországon augusztustól érhető el 169 000 forintos javasolt fogyasztói áron.

 

 

Fő paraméterek: