Mától egyes országok üzleteiben is kapható az Apple Watch

Czipperer Dia, 2015. június 17. 12:10

Az Apple okosórája már egy ideje elérhető a piacon, azonban eddig csak online volt megvásárolható. A legfrissebb jelentés szerint azonban a vállalat már bizonyos országok kiskereskedelmi hálózatában is elérhetővé tette a kiegészítőt.

Pontosan két hónapja annak, hogy az Apple Watch hivatalosan is megvásárolható. A vállalat első okosórája tavaly szeptemberben mutatkozott be, azonban az Apple még egy fél évig dolgozott rajta, és a végleges verzió április 17-én vált elérhetővé.

Június 17-től pedig a boltokban is kapható az eszköz, igaz, egyelőre csak néhány országban. A 9to5Mac szerint Ausztráliában és az Egyesült Államok boltjaiban lesz először beszerezhető.

Ennek a lehetőségnek nem az az egyetlen előnye, hogy személyesen választhatják ki órájukat a felhasználók, hanem az online megrendelt szíjakat élőben, a boltban is kipróbálhatják, és dönthetnek arról, valóban megvásárolják-e azt.

Ami talán hátránynak tekinthető, hogy néhány Watch kombináció nem lesz elérhető, és a többi verzió is csak limitált számban érkezik az üzletekbe. A fekete, sportszíjas változat is azon modellek között van, amelyet az üzletekben egyelőre nem lehet megvásárolni.

A felhasználóknak az adott ország honlapján egy időpontot kell kérniük, kiválasztva a nekik szimpatikus üzletet, mielőtt bemennek oda.

 

 

Forrás: Übergizmo.com