800 okostelefont sorsol ki nyereményjátékában a Telenor

Kütyü Magazin, 2015. július 7. 09:34

40 napig tart a Telenor nyereményjátéka. Ez idő alatt 800 Nokia Lumia 532 és 5 darab Xbox One játékkonzol talál gazdára.Ehhez mindössze egy hívásra vagy vásárlásra vagy szükség a MyMenu szolgáltatásban.

A MyMenu szolgáltatást népszerűsítő nyereményjátékban 800-an nyerhetnek egy Microsoft Lumia 532 okostelefont, ha augusztus 9-ig belépnek a telefon tárcsázójába beírt*111# billentyűkombinációval elérhető MyMenube. Azok között, akik eddig megrendelik az itt elérhető kedvezményes ajánlatok egyikét, a Telenor 5 darab Xbox One konzolt sorsol ki. 

A regisztráció nélkül, telefonon keresztül elérhető díjmentes MyMenu szolgáltatással a feltöltőkártyás telenorosok kedvezményes perc-, SMS- valamint adatmennyiséget tartalmazó csomagokat vehetnek igénybe. A gyors menürendszerben emellett olyan funkciókat érhetnek el, mint például az egyenleginformáció és egyenlegfeltöltés, az utóbbihoz ráadásul extra Hipernetet is kapnak.  

A MyMenu szolgáltatás segítségével a feltöltőkártyás Telenor ügyfelek egyedi, kedvezményes ajánlatokat rendelhetnek meg, vagy szükségtelenné vált szolgáltatásokat mondhatnak le egyszerűen. Mivel a szolgáltatás a SIM-kártyából érhető el, nem csak okostelefonon, hanem a legtöbb hagyományos készülékkel is használható, amelyek még nem alkalmasak applikációk futtatására. A feltöltőkártyás ügyfelek közvetlenül lekérdezhetik a MyMenu segítségével aktuális egyenlegüket, ha a *111# kombinációt beütik telefonjuk tárcsázójába, és hívást indítanak rá. Ekkor a készülék nem egy telefonszámot hív fel, hanem megjelenít egy menürendszert – ez maga a MyMenu. 

Az okostelefont használók a MyTelenor applikációból érhetik el a MyMenu ajánlatait.