Okostelefonon is böngészhető a Telener Felfedező magazinja

Kütyü Magazin, 2015. július 28. 09:33

Az okostelefon-használók számára hasznos tippeket, trükköket és készülék-bemutatókat tartalmazó Telenor Felfedező magazin okostelefonokon és táblagépeken is elérhetővé vált. A digitális változat a papírra nyomott példányaihoz képest látványos animációkkal felturbózva érkezik.

A mobiltársaság negyedévente megjelenő ingyenes magazinja 2015 júliusától digitális formában is elérhető. Az Android-, iOS- és Windows-platformon is elérhető applikáció kifejezetten az okostelefont vagy táblagépet használók számára készült. A digitális magazin – a papírra nyomott példányaihoz képest – több élményelemmel teszi izgalmasabbá az olvasást, látványos animációkat és interaktív funkciókat is kínál, például a cikkekben ajánlott alkalmazásokat közvetlenül le lehet tölteni belőle. 

A digitális Felfedező az alkalmazásboltokban bármely mobilhálózatról elérhető, a Telenor magazin letöltéséhez kapcsolódó adatforgalmat – belföldön – ügyfeleinek díjmentesen biztosítja. 
 

 


A Telenor Felfedező legfrissebb számából az olvasók megismerhetik, mely appokat érdemes telepíteniük új mobiljaikra, megtudhatják, melyek a legjobb ingyenes navigációs megoldások. Az ügyfelek díjcsomagjukhoz kapcsolódóan is megtalálhatják benne a legújabb készülékek bemutatóit, de friss MyTV film-, és Deezer lemezajánlót is találnak a lapban, és megtudhatják azt is, hogyan tudnak a legkedvezőbben roamingolni a Telenorral a külföldi nyaralás alatt.

 

A Telenor Felfedező letöltése iOS-re

A Telenor Felfedező letöltése Androidra

A Telenor Felfedező letöltése Windows Phone-ra