Töltsd az iPhone-t a farzsebedben!

Vértes Judit, 2015. augusztus 6. 11:50

A Joe’s Jeans új nadrágja, a #Hello, két problémát is megold egyszerre: nem kell attól tartanod, hogy az iPhone nem fér a farzsebedbe, sem attól, hogy napközben lemerül.

A Joe’s Jeans által gyártott #Hello farmerek egy speciális hátsó zsebbel rendelkeznek, mely felett elhelyezhető egy hordozható töltő, amivel feltölthetjük iPhone 5, 5S és 6-os készülékünket. A nadrág 189$ áron kapható.

A hátsó zseb egy varrás mögé rejtett USB csatlakozóval van összekötve az elemmel, ami 49$-ért vásárolható meg. A fent említett készülékek pontosan illenek a hátsó zsebbe, és feltöltődnek. Csak arra kell vigyázni, hogy mosás előtt ne felejtsük el kivenni őket.

Ha a különleges farmert viseljük, nem baj, ha otthon felejtjük a telefontöltőt. Azonban a nadrágba épített elem sem képes csodákra: az iPhone 5 é 5S készülékeket 85%-ra, az iPhone 6 készüléket 70%-ra tölti fel.

Joe’s nem az első cég, amely a famer gyártásakor gondol az iPhone tulajdonosokra. Az I/O Denim farmereknek a szárán volt olyan zseb, mely az okostelefonok számára készült. A múlt évben pedig a Nokia kérte fel Adrien Sauvage divattervezőt egy olyan nadrág készítésére, mely vezeték nélküli töltővel rendelkezne.

Forrás: Mashable.com