Arany színben érkezik a Honor 4X és 4C

Kütyü Magazin, 2015. augusztus 12. 14:30

Eddig csak fekete és fehér színekben volt kapható a Honor 4X és 4C modell, azonban most a gyáró arany árnyalatban is elérhetővé tette. 

Limitált kiadású arany Honor 4X és 4C telefonok jönnek. A két modell eddig csak fekete és fehér színekben volt elérhető, de augusztustól aranyszínben is megvásárolhatóak lesznek. 

A Honor 4X formatervét a cég londoni dizájnközpontja készítette. A készülék jellegzetes hátoldalát a textil struktúrája ihlette. A 13 megapixeles fő kamerával szerelt modell HD felbontású képernyőjének mérete 5,5 hüvelyk. A telefon belsejében egy 64 bites, 8 magos Kirin 620 processzor dolgozik, melynek minden magja 1,2 GHz frekvencián fut. Ez elegendő teljesítményt nyújt ahhoz, hogy igényesebb applikációkat vagy akár 3D-s játékokat is futtassunk a készüléken.

Honor 4X

Az aranyszínű modell a 3000 milliamperes akkumulátornak és a fejlett energiagazdálkodási rendszernek köszönhetően normál használat mellett akár két napig is bírja egy töltéssel. Emellé teljes LTE adatátviteli támogatás jár, így a letöltések sem okoznak gondot.

A 4X kistestvére, a Honor 4C kettős SIM támogatással van felszerelve, fő kamerája 13 megapixeles, 5 hüvelykes képernyője pedig HD felbontású IPS panel. A készülék a 4X-hez hasonló külsővel rendelkezik: lekerekített élek, vékony keret a kijelző körül és textilstruktúrájú borítás a hátlapon. A készüléket még stílusosabbá teszi mindössze 8,8 milliméteres vastagsága, valamint az, hogy a főbb irányító gombok a kijelzőn kívülre kerültek.

   

Honor 4C

Az aranyszínű Honor 4X a következő hetekben már megvásárolható lesz 65 900 forintért, csakúgy, mint a 4C, amely 53 900 forintért szerezhető be az Extreme Digital és a Speed Shop online boltjaiban. A limitált kiadású 4X ezenkívül a T-Mobile webshopjában is megvásárolható lesz.