A Dell elsőként mutatta be Windows 10 IoT Enterprise rendszerrel is elérhető vékonyklienseit

Kütyü Magazin, 2015. augusztus 14. 13:01

A Dell a Microsoft Worldwide Partner Conference-en mutatta be a Windows 10 IoT Enterprise rendszerre épülő Wyse vékonyklienseit, valamint a vWorkspace munkaállomás-virtualizációs szoftver frissítéseit. Az új megoldások egyszerűbbé teszik a virtuális munkaállomások megtervezését, telepítését és futtatását. 

Új vékonyklienst és szoftverfrissítést jelentett be a Dell a Microsoft Worldwide Partner Conference-en. Az új modellek kompromisszum nélkül kínálnak nagy teljesítményű, biztonságos végpontokat a nagy erőforrást igénylő szellemi munkát végzőknek. 

Wyse vékonykliens Windows 10 IoT Enterprise rendszerrel is

A Wyse vékonykliensek kiváló felhasználói élményt nyújtanak mind a szellemi foglalkozásúaknak, mind a professzionális felhasználóknak. Emellett az új modellek biztonságos, rugalmas felügyeleti lehetőségeket és kompatibilitást biztosítanak számos különböző virtuális munkaállomáshoz. A szigorúan szabályozott iparágakban például a kiskereskedelemben, az egészségügyben, a kormányzati, a pénzügyi és az oktatási ágazatokban a munkaállomás vitrualizáció jelenti a kulcsot ahhoz, hogy a legfontosabb adatok biztonságának és védelmének fenntartása mellett az alkalmazottak bárhonnan ugyanolyan hatékonyan dolgozhassanak.

Dell Wyse 7000-re széria

A Dell július 29-től a Wyse 7490-Z90Q10 és az 5490-D90Q10 eszközöket Windows 10 IoT Enterprise rendszerrel is elérhetővé tették. Ezek a vékonykliensek biztonságosak, rugalmasan méretezhetők, és kiváló felhasználói élményt nyújtanak. Főbb előnyök és szolgáltatások:

Dell Wyse 5000-res széria

VDI teljesítmény a Wyse vWorkspace 8.6 szoftverrel

A Wyse vWorkspace munkaállomás-virtualizációs szoftverrel a szolgáltatók egyszerűen telepíthetnek Microsoft technológiára épített megoldásokat. A vWorkspace 8.6 támogatja a Microsoft Hyper-V és Azure platformokat, valamint a Windows 10 alapú virtuális gépeket. A vWorkspace 8.6 akár napi 67 százalékkal csökkenti a távoli Windows alkalmazások működtetésének költségét a Microsoft Azure rendszeren keresztül. A szolgáltatók kezelhetik, valamint ki- és bekapcsolhatják a Microsoft Azure rendszeren futó távoli asztali munkameneteket, továbbá csökkenthetik a költségeket a nem használt munkamenetek nyilvános felhőn belüli leállításával. Emellett a vWorkspace az Azure Marketplace áruházból is futtatható, így a rendszer gyorsan üzembe helyezhető.

A Wyse vWorkspace 8.6 a Dell egyedülálló, végponttól végpontig terjedő Dell Appliance for Wyse – vWorkspace munkaállomás-virtualizációs adatközpontjának szerves részét képezi. Mivel speciális szakértelem nélkül is kezelhető, a Dell megoldása biztosítja a Windows asztali munkaállomások és alkalmazások költséghatékony virtualizációját a különböző méretű szervezetek számára. A megoldás a Microsoft Hyper-V és az Azure platformok mellett támogatja az ügyfél által, illetve az egyéb magán- vagy nyilvános felhőben tárolt alkalmazásokat és a munkaállomás-virtualizációs technológiákat is. Ez lehetővé teszi olyan hibrid felhőalapú környezetek létrehozását, amelyek a vWorkspace- és Azure-alapú asztali munkaállomások és szolgáltatásként nyújtott alkalmazások kombinációjával is üzemeltethetők. 

A vWorkspace 8.6 további új előnyei és szolgáltatásai:

A Dell Software növeli a hatékonyságot

A Dell Software a közelmúltban mutatta be a Unified Communications Command Suite (UCCS) legújabb kiadását. Az új megoldás elemzéshez kapcsolódó jelentéskészítési képességekkel egészíti ki az Office 365 és a Cisco Unified Communications Manager szoftvereket a Dell többplatformos elemzési és diagnosztikai megoldásában. Az UCCS 8.1 a piacon elérhető egyetlen olyan megoldás, amely a Microsoft Exchange és Lync rendszereken egyaránt kínál elemzési és diagnosztikai eszközöket. Továbbá segíti a szervezeteket, hogy valódi betekintést nyerjenek az alkalmazottak tevékenyégébe. Például az e-mailek használatába és trendjeibe, illetve hogy hogyan használják fel a kommunikációs erőforrásokat. Az új szolgáltatásokkal a vállalkozások növelhetik a kommunikációs rendszereik hatékonyságát, védhetik az érzékeny adatokat, növelhetik a befektetések megtérülését, és tervezni tudják jövőbeli növekedésüket és áttelepítéseiket.

Árak és elérhetőség

A Wyse 7490-Z90Q10 és az 5490-D90Q10 vékony kliens világszerte 2015. július 29-től elérhető. A vWorkspace 8.6 szoftver világszerte 2015. július 31-től elérhető. A Unified Communications Command Suite 8.1 már elérhető.