Az Apple kiadta az iOS 8.4.1-es frissítést

Czipperer Dia, 2015. augusztus 14. 15:20

Az Apple frissítette mobil operációs rendszerének 8-as verzióját. Az új 8.4.1-es verzió minden támogatott eszközön fut.

Júniusban jelentette be az Apple utolsó nagyobb szoftverfrissítését iOS fronton. Akkor az iOS 8.4-es rendszert mutatták be, amely beépített Apple Music támogatást kapott. Ez a cupertinói óriás saját, új zenei streaming szolgáltatása.

A mostani 8.4.1-es – nevéből is látszik – csak egy kisebb frissítésnek tekinthető, főként hibákat javított a vállalat, melyek egy az e az Apple Musichoz kötődnek.


Javították többek között azt a hibát, amely megakadályozta az iCloud zenei könyvtárának működését, valamint lehetővé tették azt is, hogy egy új listához lehessen számokat rendelni akkor is, ha nincsen lejátszási lista ahonnan választani lehetne.

Az Apple továbbá javította azt a bugot is, amely elrejtette a már hozzáadott dalokat. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert az Apple Music úgy volt eleve beállítva, hogy csak az offline zeneszámokat jelenítette meg.

Előfordult olyan eset is, hogy egy adott albumhoz más kép, borító jelent meg, ha különböző eszközökön nézte meg a felhasználó: ezt is sikerült orvosolni. Ezen felül a Beats 1 rádiónál a Love opció nem működött megfelelően, amikor az adott user rákoppintott, és számos olyan bug is volt, amelyek akkor jöttek elő, amikor az előadók közzétettek tartalmakat a Connect szolgáltatásban. Az Apple ezeket is kiküszöbölte a 8.4.1-es frissítésben.

 

Forrás: GSMArena.com