Tizen alapú okostévékre érkezik az HBO GO

Kütyü Magazin, 2015. augusztus 27. 16:00

2015. augusztus 25-étől  Tizen operációs rendszerű Samsung okostévéken is elérhetővé vált az HBO GO online tartalomszolgáltatása és alkalmazása.

2015-től kezdődően a Samsung valamennyi új okostévéje a nyílt forráskódú Tizen operációs rendszert futtatja. Ez a platform nem csak jobb csatlakoztathatóságot és párhuzamos feladatellátást biztosít, de a fejlesztők számára is jobb lehetőséget kínál az alkalmazások fejlesztésére – amelyből a folyamatosan bővülő tartalmak révén a felhasználók profitálnak.

Mostantól pedig az HBO GO online tartlomszolgáltatása is elérhető ezen a platformon, így a videotárban elérhető több száz órányi tartalom is.

Mi az HBO GO?

Az HBO GO egy online elérhető VOD (video on demand) szolgáltatás a szélessávú internettel rendelkező HBO előfizetők számára. A legújabb streaming technológiának köszönhetően HBO GO több eszközön (Smart TV, PC, tablet, okostelefon) is hozzáférhető magyar fejlesztésű alkalmazás, ahol nem csak díjnyertes sorozatok és mozifilmek, hanem saját gyártású magyar alkotások is megtekinthetőek.