Középkategóriás LG phablet tűnt fel egy benchmark oldalon

Czipperer Dia, 2015. szeptember 16. 12:10

A GFXBench oldalán bukkant fel az LG új phabletje, a H740-es modell. Az androidos masina lehet a kisebbik dél-koreai gyártó egyik soron következő mobilja.

Egy benchmark teszt buktatta le az LG H740-es phabletjét, mely egy középkategóriás, androidos modellnek ígérkezik. A specifikációk alapján a modell 5,7 hüvelykes, 1080 pixel felbontású kijelzővel érkezik majd. A kamera várhatóan 12 vagy 13 megapixeles, LED vakuval ellátott példány lesz, mely 1080 pixeles videók rögzítésére is alkalmas. A telefon szelfi fénylesője a kiszivárgott adatok alapján 5 megapixeles képességekkel felruházva szintén képes lesz 1080 pixeles videók rögzítésére. 

A 2 gigabájt RAM-mal és 8 gigabájt tárhellyel megáldott modell Wifi, Bluetooth, NFC és GPS támogatással, valamint gyorsulásmérővel, iránytűvel és lépésszámlálóval érkezik majd.

A készülék lelke egy nyolcmagos, 1,5 GHz-es Cortex-A53-as Qualcomm Snapdragon 615-ös processzor Adreno 405-ös GPU-val. Fedélzetén pedig a legfrissebb Lollipop rendszer teljesít szolgálatot. 


Az LG október 1-jén tartja hivatalos sajtóeseményét New Yorkban, ahol várhatóan legújabb csúcskategóriás mobiljuk, a V10 néven emlegetett készülék is bemutatkozik. Remélhetőleg a középkategóriás H740-et is erre az alkalomra tartogatja a gyártó.

 

 

Forrás: GSMArena.com