Már 15 millióan használják az Apple Musicot

Czipperer Dia, 2015. szeptember 23. 14:45

Az Apple júniusban mutatta be Music névre keresztelt zenei szolgáltatását. Alig három hónap leforgása alatt az alkalmazás nagy népszerűségre tett szert, és nemsokára a próbaidőszak is lejár.

Hamarosan véget ér az Apple Music három hónapos próbaidőszaka. A június 30-án debütáló zenei alkalmazás népszerűségét mi sem igatzolja jobban, mint az, hogy a New York Post szerint kevesebb, mint 3 hónap leforgása alatt több mint 15 mlliós felhasználói táborra tett szert.

A múlt hónap lején lehetett arról hallani, hogy akkor 11 millióra rúgott a felhasználók száma, és egy hónap elteltével újabb 4 millió Apple-user csatlakozott a sorba.

 

 

Bár egyelőre még csak a próbaidejét tölti a program, így nem lehet tudni, ezek a felhasználók a a három hónap elteltével is használják-e majd a programot. A New York Post szerint a jelenlegi felhasználók nagyjából fele jelenleg engedélyezi az automatikus fizetés opciót, így ők nagy valószínűséggel akkor is használják majd, ha már fizetős lesz a program, kivéve, ha elfeledkeztek erről a beállításról.

 

 

Forrás: Übergizmo.com