Vékony és könnyű Precision munkaállomásokat mutatott be a Dell

Kütyü Magazin, 2015. október 16. 13:30

A Dell bemutatta a Dell Precision mobil munkaállomások új sorozatát, valamint alapvető frissítéseket jelentett be a belépő szintű Dell Precision toronykivitelű megoldásokhoz. A munkaállomásokat kívül-belül átalakította a gyártó.

A Dell bejelentette legújabb munkállomásait, valamint alapvető frissítéseket tett közzé a belépő szintű Dell Precision toronykivitelű megoldásokhoz. Az új portfólió teljesítmény tekintetében hatalmas előrelépést jelent, hiszen az új modellek többféle processzorral elérhetőek, így például az új 6. generációs Intel Core-ral, a mobil munkaállomásokhoz készült első Intel Xeonnal, de hamarosan az Intel Xeon E3-1200 termékcsaláddal is kaphatóak lesznek.

Az AMD és az NVIDIA legújabb professzionális grafikus vezérlői jelentős számítási kapacitást és élvonalbeli vizuális teljesítményt biztosítanak. Az innovatív új kijelző választék tartalmazza az első PremierColor 4k Ultra HD kijelzőt, amely 100%-ban lefedi az Adobe RGB színskálát. Az InfinityEdge kijelző Full HD és UHD felbontású változatainak gyakorlatilag keret nélküli kialakítása 15,6 hüvelykes képterületet biztosít hihetetlenül kis méretben. Az új generáció az ipari formatervezés olyan elemeivel él, mint a szénszál és az alumínium, amelyek révén karcsúbb, könnyebb és mégis strapabíróbb házak hozhatóak létre. Az új akkumulátorkialakítás és az innovatív hőtechnológia szintén hozzájárul a teljesítmény és az ötletes formák közötti egyensúlyhoz.

 

 

Az új Dell Precision munkaállomások emellett az elérhető legjobb felhasználói élményt nyújtják a szakembereknek kiegészítéseikkel: a professzionális alkalmazások tanúsítványaival, az ügyfelek egyedi igényeihez igazítható testre szabható hardverrel, valamint átfogó támogatással, amely révén az állásidő is visszaszorítható.

Az új rendszerek ISV-tanúsítvánnyal büszkélkednek, az előre telepített (már SCCM-integrációval rendelkező) Dell Precision Optimizer pedig a lehető legjobb teljesítményt biztosítja számos alkalmazás futtatásához, az Adobe-tól az Autodeskig és más szoftverekhez is. Az új munkaállomások támogatják a legújabb USB-technológiákat, valamint a Thunderbolt 3-at és az új M.2 PCIe NVMe tárolási megoldásokat, így nagy fájlok kezelése esetén is a lehető legjobb sebességet kínálják.

A ProSupport Plus for PCs and Tablets opció egyedülálló és teljes körű támogatást biztosít az ügyfeleknek, ötvözi a szakértői segítséget, a váratlan károk elleni védelmet, valamint a proaktív és az előzetes felügyeletet a problémák automatikus megelőzése és orvoslása érdekében. Így az ügyfelek a Dell Precision munkaállomások segítségével több időt fordíthatnak kreatív munkájukra, hiszen kevesebb időt kell a kártevők elleni védekezéssel tölteniük.


Az iparágvezető Dell monitorok

Az új Dell UltraSharp 25 PremierColor monitor és a Dell UltraSharp 27 PremierColor monitor vékony kerete zavartalan vizuális élményt biztosít a néző számára, és kétmonitoros kialakítást is lehetővé tesz. A monitorok az óramutató járásával megegyező és ellenkező irányban is elforgathatók, ami QHD felbontásban még tovább növeli a vizuális élményt.

A vékony keret nagyon jó képernyő-teljesítményt, színpontosságot, széles körű csatlakoztathatóságot, rugalmas nézetetés megbízhatóságot garantál. A Dell PremierColor pontos, gyárilag kalibrált színeivel, a felhasználó által engedélyezett színbeállításokkal, valamint kivételes színmélységével és színválasztékával olyan munkákhoz kínál tökéletes megoldást, ahol a színek főszerepet játszanak. 

A Dell olyan megoldásokat fejleszt, amelyek segítségével a teljesítmény megőrzése vagy növelése mellettis karcsú és mobilis termékeket gyárthat. A Dell iparágvezető dokkolóegység-portfólióját a közeljövőben a Dell Dock és a Dell Thunderbolt Dock egységekkel bővíti. A dokkolóegységek között USB Type C- és Thunderbolt-csatlakozók is találhatóak lesznek.