Bemutatkozott a Misfit Shine 2 fitnesz karkötő [Videó]

Czipperer Dia, 2015. október 26. 12:35

A Misfit, a megfizethető fitnesz kiegészítők gyártója bejelentette legújabb okoskarkötőjét, a Shine 2-t.

Új hordható okoseszközt dobott piacra a Misfit. A Shine 2 névre keresztelt kiegészítő első ránézésre olyan, mint elődje. A modell nyomon követi az illető fitnesz aktivitását, alvási ciklusait, azonban ennél jóval több rejlik benne.

A kör alakú, almínium számlappal felszerelt karórán 12 LED világítás található. Ez a kijelző szerepét hivatott betölteni. Méghozzá mutatja az időt, a fitnesz aktivitásunkat, valamint a bejövő hívásokat, értesítéseket is jelzi, mindezt pedig úgy, hogy különböző fények világítanak más-más színekben. Összesen 16 millió színt képes megjeleníteni.

Új funkciónak számít a rezgés is. Ez az opció ébresztéseknél és a különféle értesítéseknél is kiváló, hiszen a felhasználót anélkül értesíti az eszköz, hogy ehhez rá kellene néznie a kijelzőre, telefonjára. Ezen felül a Misfit Move is képes rezgéssel jelezni, hogy az illető maradjon aktív.


A Shine 2 a Misfit Link alkalmazással is kompatibilis. Ezt először júliusban mutatták be. Az applikáció révén egyéb más eszközöket integrálhatunk, ezáltal távolról zenét játszhatunk le, szelfit készíthetünk, vagy például az otthoni okoseszközöket irányíthatjuk.
 

A karóra a maga 8 és a szélein 3,3 milliméteres vastagságával sokkal kecsesebb, mint elődje. Összesen két színben lesz kapható. Egy hagyományosabb, karbonfekete árnyalatú, valamint egy rózsarany színű verzió is megvásárolható lesz.

Az eszköz továbbá Bluetooth 4.1 adatkapcsolatra is képes, amely többek között a vezeték nélküli szinkronizáást is lehetővé teszi. Jó hír, hogy az aksi akár hat hónapig is bírja a srapát, valamint 50 méterig vízálló is a készülék.

A Shine 2 már online megvásárolható 99,99 dolláros áron, a boltok polcaira azonban csak novemberben érkezik.

 

 

Forrás: Mashable.com