Új táblagép a Samsung háza tájáról – Galaxy View

Czipperer Dia, 2015. október 29. 12:15

A Samsung bejelentette legújabb tabletjét, a Galaxy View modellt. A készülék áráról és pontos megjelenéséről azonban nem közölt részleteket a gyártó.

Bemutatkozott a Samsung újdonsült táblagépe, a Galaxy View modell. A 18,4 hüvelykes, TFT kijelzővel felszerelt masina 123 ppi pixelsűrűségű, 1080 pixel felbontású Full HD megjelenítőt kapott.

A nagyobb képernyőhöz combosabb aksi is dukál: a vállalat egy 5700 mAh-es példánnyal látta el a táblagépet. Ez 8 órányi folyamatos videolejátszást tesz lehetővé, melyet egy dupla 4W-os sztereó hangszóróval fejelt meg a gyártó.

A modell lelke egy nyolcmagos, 1,6 Ghz-es Samsung Exynos 7580-as lapka, melyhez 2 gigabájt RAM társul. Ami a belső tárhelyet illeti, a készülék kétféle verzióban is kapható lesz, egy 32 és egy 64 gigabájt ROM-mal felszerelt modell is elérhető lesz. Jó hír, hogy mindkét kiszerelés microSD-vel tovább turbózható.

A táblagép ezen felül egy 2,1 megapixeles előlapi kamerát is kapott, amely alkalmas a konferenciabeszélgetésekhez. Elérhető továbbá a Bluetooth 4.1-es kapcsolat is a modellhez, valamint további pozitívum, hogy a készülék a Wifi kapcsolaton felül nano-SIM bemenettel is rendelkezik, ezáltal LTE-képes.

A Samsung egyelőre nem közölte, mennyibe kerül majd a masina, és pontosan milyen piacokon lesz majd elérhető, azonban egy amerikai áruház, az Adorama oldalán már feltűnt a készülék 599 dolláros árcédulával.

 

 

Forrás: GSMArena.com; nyitókép: androidcentral.com