Rögtön a boltokba érkezik az iPad Pro

Czipperer Dia, 2015. november 10. 12:20

Kimarad az előrendelési időszak, és holnaptól hivatalosan is megvásárolható lesz az Apple legújabb táblagépe, mely lendíthet a vállalat táblagép értékesítési mutatóin.

Holnaptól (november 11.) hivatalosan is elérhető lesz az Apple iPad Pro modellje, több mint negyven országban. Bár a cupertinói vállalat nem áll túl jól jelenleg a táblagép eladások terén, az új modell, ha másért nem, borsos árcédulája miatt sokat lendíthet a mutatókon.

A 12,9 hüvelykes táblagép holnaptól hivatalosan is elérhető lesz az online Apple store-okban, és néhány kiskereskedő kínálatában is elérhető lesz a hét végétől. Így tehát a gyártó átugorja az előrendelési fázist, és azonnal elérhetővé teszi a tabletet a nagyközönség számára.

Bár a készülék a maga 800 dolláros kezdő árcédulájával (Wifi-képes, 32 gigabájtos modell) nem az olcsó modellek sorát erősíti majd, azonban a borsos ár révén növelheti a vállalat táblagépekből származó bevételét.

A modellel együtt az Apple gyártmányú kiegészítők – egy tablet billentyűzet és egy stylus – is kapható lesz, valamint a modell LTE változat szintén elérhető lesz.

Íme, egy lista, mely országokban debütál majd az Apple masina:

 A modellhez már az első hivatalos promóvideó is megérkezett:

Forrás: GSMArena.com