Február 21-én érkezhet a Samsung Galaxy S7

Czipperer Dia, 2015. november 12. 11:15

Már eddig is lehetett pletykákat hallani arról, hogy a Samsung soron következő csúcsmobilja, a Galaxy S7 az év elején érkezik – januárról és februárról is szóltak az eddigi hírek. A legfrissebb pletykák már a pontos napot is tudni vélik.

Azt egyelőre minden pletyka igazolja, hogy az Samsung Galaxy S-széria legújabb tagja előbb érkezhet majd, mint elődjei, a Galaxy S6 és S6 edge modell. Azonban a januári dátum mellett már februárra is datálták a mobil érkezését. A legújabb híresztelés szerint ez utóbbi lehet a nyerő, méghozzá február 21-ére jósolják a mobil érkezését.

Ha ez valóban igaz, akkor nem sokkal debütál előbb a csúcsmobil, hiszen az S6-széria tagjairól tavaly március 1-jén hullt le a lepel. Így mindössze csak nyolc nappal előbb ismerheti meg a nagyközönség a telefont.

Ezzel a hírrel borul az a feltevés is, hogy még az MWC (Mobile World Congress) előttre tartogatja a gyártó a készüléket, ugyanis az idei techshow február 22-én kezdődik Barcelonában. Tavaly is ehhez időzítve leplezte le a mobilokat a dél-koreai gyártó, hiszen akkor március 2-án vette kezdetét a rendezvény.

Egyelőre azonban csak találgatásokba bocsátkozhatunk, és a feltételezések sem igazán mutatnak egységes irányba. Mindenestre az elég valószínű, hogy az új csúcsmodell még év elején bemutatkozik a nagyközönségnek.

 

 

Forrás: GSMArena.com