Két új gamer billentyűzet érkezik a Logitechtől

Kütyü Magazin, 2016. március 17. 16:24

A Logitech ma mutatta be Logitech G610 Orion Brown és Logitech G610 Orion Red gamer billentyűzeteit. Mindkét terméket Cherry MX mechanikus billentyűkkel, személyre szabható fehér LED háttérvilágítással és beépített média kontrollpanellel szerelték fel.

“A billentyűzetek megszállottjai többféle opciót várnak” mondta Ujesh Desai, a Logitech játékos üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. “Az új G610 Orion billentyűzetek letisztult, esztétikus dizájnt valamint a kapcsolók területén kínált döntési szabadságot hozzák el.”  

Teljesítmény- központú kivitelezés

Az Orion Brown és az Orion Red minden tekintetben – kezdve az egyszerűbb funkciókkal, mint az ujjlenyomatálló matt bevonat, a strapabíró fonott kábelek, egészen a komplex részekig, mint a variálható, fehér LED háttérvilágításig – aprólékosan tervezett és kivitelezett eszközök. Az eredmény piacvezető technológia, minőségi konstrukció, egyedi kialakítással. 

Cherry MX kapcsolók

Az Orion Brown és az Orion Red az iparági szabványnak számító Cherry MX mechanikus kapcsolókkal vannak ellátva. A Cherry MX kapcsolókat több mint 50 millió leütésig hitelesítették, így megbízható játékélményt nyújtanak minden felhasználónak. Az alacsony zajszintű Cherry MX Brown kapcsolók taktilis visszajelzést küldenek lenyomáskor, míg a szintén alacsony zajszintű Cherry MX Red kapcsolók lineáris működést kínálnak a gyors vezérlésért. 

Testre szabható LED háttérvilágítás 

A Logitech Gaming Software (LGS) segítségével minden egyes billentyű fényerőssége állítható és személyre szabható, hogy passzoljon a játékos stílusához és környezetéhez. A fényekhez alváskapcsoló is beállítható, mely lekapcsolja a világítást, ha nem használjuk a billentyűzetet. Egyedi megvilágítás rendelhető a különböző parancsokhoz, ezzel is növelve a játékélményt. Az LGS-sel különböző Logitech G felszereléseink is szinkronizálhatóak, így azok egyforma megvilágítással működhetnek!   A világítás „lélegző” és „fényhullám” funkciókra is állítható. 

Könnyen hozzáférhető médiavezérlők

Az Orion Brown és az Orion Red dedikált médiavezérlővel érkezik, melynek segítségével azonnal elindíthatjuk, szüneteltethetjük vagy némíthatjuk a zenéket, videókat anélkül, hogy kilépnénk a játékból. A görgőt hangosításhoz használhatjuk, számot pedig egy gombnyomással is válthatunk. 

Teljes személyre szabhatóság 

Az LGS-nek köszönhetően az Orion Brown és az Orion Red teljesen testre szabható. Személyre szabhatjuk kedvenc játékainkat, a különböző beállításokat pedig menthetjük is az F1-F12 billentyűkre. A gombok egyedi világítását is beállíthatjuk és meghatározhatjuk, hogy mely billentyűk legyenek kikapcsolva, amikor Gamer módra váltunk. 

Ár és elérhetőség

A Logitech G610 Orion Brown és a Logitech G610 Orion Red várhatóan 2016 áprilisában lesz elérhető Európában 139 eurós ajánlott, kiskereskedelmi áron.