Új Vodafone okostelefonok a nyári barangolásokhoz

Kütyü Magazin, 2016. április 26. 15:34

Számos új okostelefont kínál a Vodafone mindazoknak, akik akár egy 1 Ft-ért elvihető új telefonnal szeretnék igénybe venni az április elsején bevezetett új, az Európai Unió egész területén a belföldi feltételekkel megegyezően, roaming díjak nélkül használható tarifacsomagokat.

A Vodafone kínálatában megtalálható telefonok döntő többsége 4G-képes, azaz ezekkel a tavaszi, nyári, vagy későbbi utazások alkalmával is Európa legnagyobb 4G hálózatát lehet használni. Az új telefonokat 24 hónapos szerződéssel és elektronikus fizetéssel (e-pack), már 1 Ft-ért használatba lehet venni a Red EU+ csomagokkal, valamint több, az EU területén szintén roaming díjak nélkül használható Go+ EU csomaggal is.

Az áprilisi újdonságok között négy LG, valamint egy Samsung és egy Microsoft telefon szerepel, majd a hónap végén érkezik két újabb nagyágyú, a Leica kamerás Huawei P9, és az új Sony Xperia X. 

Az LG K4 egy 4,5 inches telefon, 4 magos processzorral és Android 5.1.1 operációs rendszerrel, a megújult  Samsung Galaxy J1 (2016) pedig 4 magos 1.3 GHz-es processzorral, Android 5.1 operációs rendszerrel vásárolható meg. Az LG K4 a Go+ EU E tarifával, a Samsung Galaxy J1 (2016)-os pedig a Go+ EU D tarifával vásárolható meg 1 Ft-ért. 

A Microsoft Lumia 650  5 inches HD OLED kijelzője ideális a munkavégzéshez és a szórakozáshoz is. A Microsoft prémium, Windows 10-es készüléket a Go+ EU C csomaggal lehet 1 Ft-ért megvásárolni. 

Az LG K8 4G és G5-ös egyaránt a 6.0-ás, Marshmallow Android verzióval érkezik áprilisban a Vodafone kínálatába. 

A kisebbik telefon, az LG K8 4G, 4-magos 1,3Mhz-s processzorral, kivehető akkumulátorral, NFC képességgel, 8MP-es hátlapi és 5MP-es előlapi kamerával szolgálja a felhasználókat. A telefon egyik érdekessége, hogy a kiváló szelfik érdekében az előlapi kamerához is jár segédfény, így sötétben sem lehet akadálya egy jó önarcképnek. A LG K8 4G a Go+ EU D tarifával vásárolható meg 1 Ft-ért.

Az LG G5 az Vodafone kínálatában az első  moduláris mobil. A telefon 5,3 inches QHD kijelzővel, nagylátószögű kamerákkal (hátul 16MP, elől 8MP), elegáns és strapabíró fém készülékházzal érhető el. A telefon egyik érdekessége, hogy a mindig aktív IPS kijelzőnek köszönhetően a képernyőzár feloldása, vagy a készülék megérintése nélkül, is képes információkat megjeleníteni, a felhasználót tájékoztatni.

Az LG K10 4G Android Lollipop 5.1.1 operációs rendszerrel, 4-magos 1,2 Mhz-es processzorral került a kínálatba. A telefon HD kijelzője 5,3 inches, a hátlapi kamerája 13 MP-es, az előlapi pedig 5MP-es. Kisebb és nagyobb testvéréhez hasonlóan előlapi segédfénnyel és képstabilizátorral rendelkezik, képes az egy mozdulatos fényképezésre, valamint a sorozat-szelfik lövésére is. Az LG K10-hoz egy ajándék HBS-500 Bluetooth headset is jár április közepétől.