A Huawei készül a labdarúgó Európa-bajnokságra: szurkolói app a Facebookon

Kütyü Magazin, 2016. június 12. 13:23

A Huawei Technologies Hungary a mai napon bejelentette, hogy tovább bővíti sporttámogatási tevékenységét Magyarországon: a vállalat a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) együttműködő partnereként a vízilabda és a kézilabda mellett részt vállal a hazai futball támogatásában is az elkövetkező évben.

A Huawei ezzel párhuzamosan Facebook applikációt indított, hogy minél nagyobb szurkolói aktivitással lelkesítse és támogassa a magyar labdarúgó válogatott szereplését az Európa-bajnokságon. 

A Huawei az elmúlt három évben a globális futballvilág olyan vezető sportszervezeteivel kötött partneri megállapodást, mint az AC Milan, az Arsenal, az Ajax, az Atlético de Madrid, a Paris Saint-Germain és a Borussia Dortmund. A vállalat a futballcsapatokkal kötött megállapodások mellett olyan nemzetközi labdarúgó sztárokat is márkanagykövetei között tudhat, mint Lionel Messi, Robert Lewandowski illetve Alexis Sánchez

„Kitörő örömmel tölt el bennünket, hogy a nemzetközi futballvilág képviselői mellett immár Magyarország labdarúgó sportját is támogathatjuk! – mondta Seth Wang, a Huawei Fogyasztói Üzletágának magyarországi vezetője, a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatásának bejelentése után, aki egyben bízik a magyar csapat jó szereplésében is. „Vállalatunk mottója, a „Make It Possible”, és a magyar válogatott bejutása az Európa-bajnokságra összhangban állnak. Bízunk benne, hogy a támogatásunkkal hozzájárulunk a magyar csapat további sikereihez és további eredményekben gazdag szereplést kívánunk számukra az Európa-bajnokságon!”

Facebook applikáció a szurkolóknak

A „Make it possible” Facebook applikáció felhasználói kreatív fotókat készíthetnek arról, hogy hogyan szurkolnak a nemzeti válogatottnak. A legkreatívabb fotó készítőjét a vállalat legújabb zászlóshajójával, egy Huawei P9 okostelefonnal jutalmazza. A dual Leica kamerával felszerelt P9 felhasználói a Huawei Hybrid Focus technológiájának alkalmazásával nagyon gyorsan, pontosan és megbízható módon tudnak képeket készíteni, és a sorozatfelvétel funkcióval nem maradnak le egyetlen pillanatról sem. Így a sportesemények fotózásához hasznos társ a Huawei legújabb modellje.

A Huawei szurkolói applikációja 2016. június 8. és július 11-e között érhető el a Huawei Mobile Hungary Facebook oldalán. Az applikáció felhasználói fényképeket készíthetnek arról, hogyan szurkolnak a nemzeti válogatottnak, melyeket a HUAWEI Make it possible online Facebook alkalmazásra tölthetnek fel. A Huawei a legkreatívabb fotó készítőjét egy, a vállalat által felkért zsűri választja ki, akit a Huawei egy P9 okostelefonnal díjaz.

Bővebb információ az applikációról és a részvételi feltételek ezen a linken érhetőek el: https://apps.facebook.com/make-it-possible-hu/